nemo23 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2006 Εχθές πήρα στα χέρια μου το καινούργιο scanner της canon και αφού εγκατέστησα όλο το cd με τους drivers (χαρά να δείτε!!!) και τα διάφορα προγράμματα προσπάθησα να κάνω το πρώτο scan και προτού τελειώσει καλά, καλά την σελίδα κόλλησε στην μέση η κεφαλή(του scanner)……:087:Προσπάθησα βέβαια να κάνω και άλλα έγγραφα αλλά δεν κατάφερα να βάλω πάνω από μία σελίδα στον υπολογιστήΤη λέτε είναι ελαττωματικό, κάνω κάτι λάθος, ή να δώσω καρατιά να το σπάσω στην μέση…?:021: :021:
NisMo Ιούλιος 16, 2006 #2 Ιούλιος 16, 2006 κάπου έχει ένα διακόπτη σαν κλείδωμα για να μην μετακινηθεί η κεφαλή του scanner σε περίπτωση που χτυπηθεί κατά την μεταφορά, όταν το πήρες το έβαλες στη σωστή θέση λειτουργίας; αν δεν το βρίσκεις δες στο manual το έχει νομίζω και σε σχεδιάγραμμα
nemo23 Αύγουστος 1, 2006 Author #3 Αύγουστος 1, 2006 Τελικά το πήγα πίσω και μου το αντάλλαξε με ένα καινούργιο, πάλι έχω τα ίδια προβλήματα, την ασφάλεια την είχα βγάλει προτού ακόμα το συνδέσω με το usbΞέχασα να σας πω ότι το ρεύμα το παίρνει από το καλώδιο usb, μήπως τελικά να χρειάζομαι μεγαλύτερο τροφοδοτικό….? :017:
sakattack1442169065 Αύγουστος 1, 2006 #4 Αύγουστος 1, 2006 το 1ο , το δοκιμασανε και σου ειπανε οτι ηταν ελατωματικο, ή στο αλλαξανε ετσι?Δοκιμασε το σε δικο τους pc να σιγουρευτεις
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.