Jump to content

CanoScan lide 60 BIG problem

nemo23

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχθές πήρα στα χέρια μου το καινούργιο scanner της canon και αφού εγκατέστησα όλο το cd με τους drivers (χαρά να δείτε!!!) και τα διάφορα προγράμματα προσπάθησα να κάνω το πρώτο scan και προτού τελειώσει καλά, καλά την σελίδα κόλλησε στην μέση η κεφαλή(του scanner)……:087:

Προσπάθησα βέβαια να κάνω και άλλα έγγραφα αλλά δεν κατάφερα να βάλω πάνω από μία σελίδα στον υπολογιστή

Τη λέτε είναι ελαττωματικό, κάνω κάτι λάθος, ή να δώσω καρατιά να το σπάσω στην μέση…?:021: :021:

κάπου έχει ένα διακόπτη σαν κλείδωμα για να μην μετακινηθεί η κεφαλή του scanner σε περίπτωση που χτυπηθεί κατά την μεταφορά, όταν το πήρες το έβαλες στη σωστή θέση λειτουργίας; αν δεν το βρίσκεις δες στο manual το έχει νομίζω και σε σχεδιάγραμμα

• 3 weeks later...

Τελικά το πήγα πίσω και μου το αντάλλαξε με ένα καινούργιο, πάλι έχω τα ίδια προβλήματα, την ασφάλεια την είχα βγάλει προτού ακόμα το συνδέσω με το usb

Ξέχασα να σας πω ότι το ρεύμα το παίρνει από το καλώδιο usb, μήπως τελικά να χρειάζομαι μεγαλύτερο τροφοδοτικό….? :017:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.