vlad Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2006 Καλησπέρα!ενδιαφέρομαι ύστερα από πολλά χρόνια να αγοράσω οθόνη!!! η παλιά CRT 15.έχω καταλήξει σε κάποια μοντέλα tft 17",19". αλλά επειδή υπάρχει η περίπτωση να ασχοληθώ με σχέδιο σε 1-2 χρόνια ήθελα να μάθω αν λόγω ανάλυσης πρέπει να καταλήξω σε κάτι άλλο? πχ 20" tft για 1600Χ1200 ή 1600Χ1050. ή κάποια CRT 19". μπορείτε να με βοηθήσετε σχετικά με τη τελευταία περίπτωση. τα καταστήματα δεν έχουν και πρέπει να ψάξω να παραγγείλω αλλά δε ξέρω από που να αρχίσω, ούτε καν τιμή. έχω δει άτομα να δουλεύουν εύκολα σχέδιο σε tft 17" αλλά προφανώς με μία μεγαλύτερη οθόνη μπορεί να είναι καλύτερα..πιο εύχρηστα. τι λέτε? είναι αναγκαίο να παώ σε μεγάλη crt?μπορώ να δουλέψω με κάτι άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούλιος 15, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Αν εχεις τα χρηματα προτεινω samsung 215 απο pixmania. Βγαινει περι τα 500 ευρω αν θυμαμαι καλα, ειναι 21 ιντσες με 1680 χ 1050 αναλυση και πιστευω αξιζει καθε ευρω.Στις 20 ινστες μετα απο καμποση ωρα η αναλυση κουραζει και αφου την θελεις και για σχεδιο πιστευω θα εχεις την ιδανικη αναλυση στις σωστες ιντσεςEdit: δεν το συζηταω καν για crt. Θα φας τα ματια σου. Η samsung ειναι απο τις οθονες που την βλεπεις και δεν θες να την κλεισεις :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlad Ιούλιος 16, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2006 thanks για τη πρόταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sspyretos Αύγουστος 11, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2006 με διαφορα θα σου προτείνω tft 19 αν φυσικά έχεις την οικονομική δυνατότητα.έχουν φοβερα χρώματα και αρκετά ικανοποιητικές αναλύσεις,όχι σαν τις crt βεβαια αλλα να είσαι σίγουρος ότι με την crt μετά από 1 ώρα μπροστά από την οθόνη τα ματια σου θα σε τσούξουν.είναι αρκετά κουραστικές οι crt και πλέον αρκετά ξεπερασμένη τεχνολογία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barracuda Αύγουστος 12, 2006 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2006 Αν εχεις τα χρηματα προτεινω samsung 215 απο pixmania. Βγαινει περι τα 500 ευρω αν θυμαμαι καλα, ειναι 21 ιντσες με 1680 χ 1050 αναλυση και πιστευω αξιζει καθε ευρω.Στις 20 ινστες μετα απο καμποση ωρα η αναλυση κουραζει και αφου την θελεις και για σχεδιο πιστευω θα εχεις την ιδανικη αναλυση στις σωστες ιντσεςEdit: δεν το συζηταω καν για crt. Θα φας τα ματια σου. Η samsung ειναι απο τις οθονες που την βλεπεις και δεν θες να την κλεισεις :>συμφωνώ και εγω με αυτήν την οθόνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prof_Chaos Αύγουστος 12, 2006 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2006 με διαφορα θα σου προτείνω tft 19 αν φυσικά έχεις την οικονομική δυνατότητα.έχουν φοβερα χρώματα και αρκετά ικανοποιητικές αναλύσεις,όχι σαν τις crt βεβαια αλλα να είσαι σίγουρος ότι με την crt μετά από 1 ώρα μπροστά από την οθόνη τα ματια σου θα σε τσούξουν.είναι αρκετά κουραστικές οι crt και πλέον αρκετά ξεπερασμένη τεχνολογίαναι αλλα απο τι κατάλαβα ο φίλος θέλει υψηλές αναλύσεις..οπότε πάει για 20 η 21 ιντσες σε TFT..για crt 19αρα δεν θα το πρότινα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlad Σεπτέμβριος 16, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2006 είμαι ο χαρούμενος κάτοχος εδώ και μία βδομάδα της εν λόγω οθόνηςη οποία ήρθε χωρίς καμένο πίξελ χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα..πολύ ευχαριστημένος ειδικά για τη διαφορά εικόνας με τη παλιά μου οθόνη.thanks!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.