udt71 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2006 Έχω σύστημα Asus P5WD2-E Premium, Pentium D930 με Zalman 9500 Led, Ati 1900GT, 2X1Gb DDRII 667Mhz, Hiper Type R 580W, CD-RW Plextor 52x/32x/52xPremium, DVD-RW Plextor 716SA, DVD-RW Plextor 755SA.Αν αλλάξω κουτί με κάτι καλύτερο και μαύρου χρώματος θα ήθελα αν γνωρίζει κανείς να μου απαντήσει για το αν θα έχω το εξής πρόβλημα.Έχω συνδέσει το καλώδιο της κάρτας ήχου με το CD-RW (IDE σύνδεση) και δεν έχω κανένα πρόβλημα.Όταν θα αλλάξω κουτί, λόγω χρώματος το CD-RW θα βγει OFF.(δεν έχει μαύρη πρόσοψη) και θα συνδέσω μόνο τα δύο DVD-RW τα οποία είναι SATA και δεν έχουν στο πίσω μέρος έξοδο για ήχο. Έχουν μόνο μια υποδοχή για τροφοδοσία και μία σειριακού ΑΤΑ για σύνδεση με τη μητρική.Πως θα συνδέσω την κάρτα ήχου???Κάθε βοήθεια είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη.Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιούλιος 15, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Το καλωδιο αυτο δε χρησιμοποιειται απο την εποχη των XP και μετα . Aν εχεις win98 τοτε σου χρειαζεται.Το σημα δε μεταφερεται αναλογικα , αλλα ψηφιακα . DAE (Digital Audio Extraction).Με αλλα λογια ... περιττο το καλωδιο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιούλιος 15, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Ακόμη και στα windows 98 υπήρχαν προγράμματα(βλέπε winamp,κλπ) τα οποία χρησιμοποιούσαν το Ide καλώδιο και δεν χρειαζόταν να συνδεθούν με κάρτα ήχου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
udt71 Ιούλιος 16, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2006 Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις.Είχα την λανθασμένη εντύπωση ότι συνδέοντας εξωτερική κάρτα ήχου χρειαζότανε το καλώδιο.Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.