Jump to content

Πρόβλημα ήχου με SATA DVD-RW?

udt71

Recommended Posts

Έχω σύστημα Asus P5WD2-E Premium, Pentium D930 με Zalman 9500 Led, Ati 1900GT, 2X1Gb DDRII 667Mhz, Hiper Type R 580W, CD-RW Plextor 52x/32x/52xPremium, DVD-RW Plextor 716SA, DVD-RW Plextor 755SA.

Αν αλλάξω κουτί με κάτι καλύτερο και μαύρου χρώματος θα ήθελα αν γνωρίζει κανείς να μου απαντήσει για το αν θα έχω το εξής πρόβλημα.

Έχω συνδέσει το καλώδιο της κάρτας ήχου με το CD-RW (IDE σύνδεση) και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Όταν θα αλλάξω κουτί, λόγω χρώματος το CD-RW θα βγει OFF.(δεν έχει μαύρη πρόσοψη) και θα συνδέσω μόνο τα δύο DVD-RW τα οποία είναι SATA και δεν έχουν στο πίσω μέρος έξοδο για ήχο.

Έχουν μόνο μια υποδοχή για τροφοδοσία και μία σειριακού ΑΤΑ για σύνδεση

με τη μητρική.

Πως θα συνδέσω την κάρτα ήχου???

Κάθε βοήθεια είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ!

Το καλωδιο αυτο δε χρησιμοποιειται απο την εποχη των XP και μετα . Aν εχεις win98 τοτε σου χρειαζεται.

Το σημα δε μεταφερεται αναλογικα , αλλα ψηφιακα . DAE (Digital Audio Extraction).

Με αλλα λογια ... περιττο το καλωδιο .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.