Theo.gr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2006 Μετά από την τελευταία φορά που "πέρασα" τα Windows στο pc όταν "πηγαίνω" στο παράθυρο Συνδέσεις Δυκτίου δεν εμφανίζει την μία από τις θήρες ethernet (όχι την Marvell αλλά αυτή που δίνει το chipset). Δοκίμασα να αλλάξω drivers, έβαλα και της Nvidia και της Asus αλλλά δεν έγιεν τίποτα. Πως μπορώ να το διωρθώσω το πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokos_13 Ιούλιος 15, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 'Eχεις κοιτάξει αν είναι ενεργοποιημένες και οι 2 θύρες lan από το bios? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo.gr Ιούλιος 18, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2006 'Eχεις κοιτάξει αν είναι ενεργοποιημένες και οι 2 θύρες lan από το bios?Ναι το κοίταξα. Και οι δύο είναι ενεργοποιημένες Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr_soronas1442169136 Ιούλιος 18, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2006 στο control panel > device manager στο βγάζει με ερωτιματικό ?ή σου λέει κάρτα τάδε μπλα μπλα...επίσης...πόσες συνδέσεις σου εμφανίζει στο παράθυρο "network" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo.gr Ιούλιος 20, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2006 Μου βγάζει ένα ερωτιματικό αλλά όχι για την ethernaet αλλά για έναν raid controler που δεν έβαλα τα drivers του επειδή δεν το χρειάζομαι. Επειδή έχω ελληνική έκδοση του λειτουργικού αν εννοείς το παράθυρο "Συνδέσεις Δικτύου" μου εμφανίζει μία την σύνδεση από τις δύο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Ιούλιος 20, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2006 το raid μπορεις να το απενεργοποιησεις απο το bios αφου δεν το χρειαζεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr_soronas1442169136 Ιούλιος 20, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2006 Μου βγάζει ένα ερωτιματικό αλλά όχι για την ethernaet αλλά για έναν raid controler που δεν έβαλα τα drivers του επειδή δεν το χρειάζομαι. Επειδή έχω ελληνική έκδοση του λειτουργικού αν εννοείς το παράθυρο "Συνδέσεις Δικτύου" μου εμφανίζει μία την σύνδεση από τις δύο.εάν όντως σου βγάζει μόνο την μία από της δύο συνδέσεις και μου λες οτί στο ΒΙΟΣ ( και πολιτεία:030: ) σου έχει την κάρτα ενεργοποιημένη τότε μάλλον είναι Κλαθμένη *ΧΙΚ* η κάρτα σου:030: ...δοκίμασε το στην δεύτερη που έχει η μητρική γιατι και εγώ έχω την A8N-SLI Premium που είναι στην ουσία το ίδιο board αλλά με παθητική ψήξη.....δεν μου κόλαει κάλα αυτό με τό ότι "ναι στο ΒΙΟΣ είναι αλλά δεν είναι στα πατζούρια" δεν παίζει ρόλο το ότι είναι άλλη γλώσσα....δοκίμασε και την δεύτερη και μετά δοκίμασε κάρτα PCI και πές μου:006: :006: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo.gr Ιούλιος 20, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2006 Στη διαχείρηση εργασιών των Windows την έχει στις συνδέσεις δικτύου δεν την έχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo.gr Ιούλιος 27, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 Για να μην ανοίγω καινούριο thread θα κάνω την ερώτηση στο παρών.Ξέρει κανείς ποιο είναι το τελευταίο bios που έχει βγει για την A8N-SLI DELUXE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr_soronas1442169136 Ιούλιος 31, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2006 Για να μην ανοίγω καινούριο thread θα κάνω την ερώτηση στο παρών.Ξέρει κανείς ποιο είναι το τελευταίο bios που έχει βγει για την A8N-SLI DELUXE?γιατί δεν μπαίνεις στη σελίδα της ASUS να δείς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo.gr Ιούλιος 31, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2006 Μπήκα αλλά έτσι όπως τα έχουν ταξινομήσει δεν κατάλαβα έχει κάτι beta και κάτι παράξενα για συγκεκριμένους επεξεργαστές και μπερδεύτηκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xarmanhs Αύγουστος 5, 2006 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2006 το 1016 που φορουσα εγω πριν το πουλησω ηταν πολυ καλο... εχει βγαλει και 1017 αλλα ειναι beta... δε το εμπιστευομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.