varelasj Ιούλιος 14, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2006 Μιας και χρειαστηκα καποια dual layer δισκακια για να γραψω καποια backups για το 360 ειπα να παρω να δοκιμασω τα ridisk μιας και ειναι απο τα φτηνοτερα (2,3€/disk). Και αφου εκαψα ενα ειπα να το σαρωσω να δω και το ρολο βαρανε. Οριστε ενα scan απο τα συγκεκριμενα δισκακια μιας καια τα βρισκω πολυ καλα για τιμη που εχουν. Τα σχολια δικα σας . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Αύγουστος 2, 2006 Author #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2006 Μολις εκανα ενα scan στο δισκακι που ειχα αναφερει ΕΔΩ . Οπως ειχε δειξει το FE/TE και το ειχα υποπτευθει , τα Pi's εκτοξευονται κοντα στα 4GB . Ομως , το εχω γραψει σε 2.4Χ και διαβαζεται κανονικα απο ολα τα μηχανηματα μου. Η εγγραφη ειχε γινει στο Plextor 716A , αλλα το scan εγινε στο Plextor 760SA . Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Σεπτέμβριος 4, 2006 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 Απο οτι φενεται πετυχα καλυτερο MID . Και ο Blinky που δοκιμασε ridisk με τετοιο MID του βγηκανε καλα, οχι τελεια αλλα καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Οκτώβριος 8, 2006 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 Μιας και το traxdata που πηρα εχει ιδιο MID με αυτο παραπανω του Στειλιου ειπα να το ποσταρω εδω. Mid Ritek D01. Φενεται το 16Η5S εκανε καλη δουλεια :041: EDIT Οριστε και το tranfer rate test... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Οκτώβριος 8, 2006 Author #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 Φαινεται πως τα traxdata εχουν περασει καλυτερο ποιοτικο ελεγχο απο τα ridisk . Εχω κανει thread με τα traxdata . Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Οκτώβριος 8, 2006 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 Φαινεται πως τα traxdata εχουν περασει καλυτερο ποιοτικο ελεγχο απο τα ridisk . Εχω κανει thread με τα traxdata . Nαι αλλα με το ricoh MID το οποιο το εχουν τα παραπανω media ridisk που ειχα αγορασει πριν λιγο καιρο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrylos Οκτώβριος 8, 2006 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 Verbatim ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ , στα 2.9ε ειναι, μη τα τσιγκουνευεστε για 40-60 λεπτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Οκτώβριος 8, 2006 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 Verbatim ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ , στα 2.9ε ειναι, μη τα τσιγκουνευεστε για 40-60 λεπτα. Ναι ρε Κωστη αυτο ειναι απο τη last time που μου ειχε μεινει. Τωρα θα παρω κανα verbatim να αδειασουμε λιγο γιατι δεν παει αλλο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrylos Οκτώβριος 8, 2006 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 μνου εχουν μεινει γυρω στα 5.....τωρα γραφω το nba live 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Οκτώβριος 8, 2006 Author #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 Verbatim ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ , στα 2.9ε ειναι, μη τα τσιγκουνευεστε για 40-60 λεπτα.Ποιος τα εχει με 2.9Ε ??? Εχω πολυ καιρο να παρω DL . Ελπιζω να αναφερεσαι στα +R DL . Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Οκτώβριος 8, 2006 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 Ποιος τα εχει με 2.9Ε ??? Εχω πολυ καιρο να παρω DL . Ελπιζω να αναφερεσαι στα +R DL .Ναι Στελιο +R στο burn-out εχουν τοσο. Νεο καταστημα με media ειναι και ειναι στη Σολωμου 30 για μεγαλυτερη ακριβεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Οκτώβριος 8, 2006 Author #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 OK . Thanks ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.