Jump to content

Προβλημα στο pc της δουλειάς!

Recommended Posts

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα στο pc της δουλειάς με αποτέλεσμα να καθυστερεί η δουλειά..

Το pc έχει μία μητρική gigabyte πάνω με socket 478, p4 3,00Ghz, 512 ram, έναν παλιό σκληρό και μία Geforce 2ΜΧ κάρτα γραφικών.

Το pc τρέχει μόνο ένα πρόγραμμα σε dos. Τελευταία όταν βγαίνω απο το πρόγραμμα ή αφήσω το pc στην επιφάνεια εργασίας για αρκετή ώρα κολλάει με αποτέλεσμα να μπαίνει σε safe mode αυτόματα βγάζοντας μήνυμα ότι "τα windows ανιμετώπισαν σφάλμα σε μία συσκευή το οποίο έπρεπε να επιδιορθώσουν" ή κάπως έτσι.

Σκέφτηκα κάρτα γραφικών επειδή μία φορά μου έβγαλε και κάτι γραμμές στην οθόνη και έτσι. Εβγαλα το ανεμιστηράκι της την καθάρισα αλλα και πάλι τπτ.

Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά? Να πάω να πάρω μία νέα κάρτα γραφικών? Πείτε μου τι να κάνω γιατί είναι το pc της δουλειάς και έχω πελαγώσει...

Συμφωνώ με τα προηγούμενα αλλά αν δεν αλλάξει κάτι μετά από αυτά τα check δλδ. ram, δισκος, v.g.a. τότε σώσε ότι αρχεία είναι επείγον και πριν προχωρήσεις σε αλλαγές εξαρτημάτων κάνε format και επανεγκατάσταση των xp. Αν και μετά από αυτό δημιουργείται πάλι το ίδιο πρόβλημα τότε κατά 80% ο δίσκος να πρέπει να αλλαχθεί. Βέβαια μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις update στους drivers της v.g.a. και σε άλλες συσκευές. π.χ. κάρτα ήχου, μοντεμ κ.α.

Παιδιά, για μνήμες έλεγαν και σε μένα (μου έκανε κ κάνει ένα σωρό κολήμτα), αλλά νομίζω οτι φταίει η gigabyte.

@nickthegreek

Πότε άρχισε να κάνει τέτοια; άλλαξε κάτι (μπήκε-βγήκε κανα prog ή driver)?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.