xristina83 Φεβρουάριος 3, 2005 Author #61 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell σε πάω και ένα poll αν θέλεις πλάκα κάνω ελπίζω μη το πήρες στα σοβαρά, sorry και για το oxi.........μη στεναχωριεσαι..................δε το πειρα στα σοβαρα............. οσο για το poll ασε δε σε συμφερει.....................γιατι είδη έχασεσ............. :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristina83 Φεβρουάριος 3, 2005 Author #62 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Ε παιδες μη εχνατε και το topic του forum.............. Απαντηστε και κανα ερωτηματολογιο.......................... :) :help: :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 3, 2005 #63 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Να 'ναι καλά το Norton System Works. Βαριόμουνα να το ξανακατεβάσω και να το ξανασυμπληρώσω ωστόσο μου 'κοψε και θυμήθηκα το unerase wizard. Παρ'το λοιπόν και καλλή τύχη...ερωτηματολογιο!!!.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristina83 Φεβρουάριος 3, 2005 Author #64 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Να 'ναι καλά το Norton System Works. Βαριόμουνα να το ξανακατεβάσω και να το ξανασυμπληρώσω ωστόσο μου 'κοψε και θυμήθηκα το unerase wizard. Παρ'το λοιπόν και καλλή τύχη... Σε ευχαριστω πολύ................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 3, 2005 #65 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 endu τι σπουδάζεις παιδί μου? τεχνολόγος τροφίμων ή χημικός? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 4, 2005 #66 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 τεχνολόγος τροφίμων AEI (γεωπονία δηλαδή ειδικότητα E&TT) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristina83 Φεβρουάριος 4, 2005 Author #67 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell τεχνολόγος τροφίμων AEI (γεωπονία δηλαδή ειδικότητα E&TT) Eχω μια φιλή που σπουδάζει το ίδιο Φλωρινα :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 4, 2005 #68 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 μάλιστα μάλιστα. ξέρεις δηλαδή από τυρόγαλο, δεν τα λες έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 4, 2005 #69 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από xristina83 Eχω μια φιλή που σπουδάζει το ίδιο Φλωρινα :) ωραία πέστεις να ξεκινήσει να γράφει την πτυχιακή μου γιατί εγώ δε προλαβαίνω τώρα. Έχει η Φλώρινα τέτοια σχολή? δε το ήξερα Αρχική απάντηση από sotiris μάλιστα μάλιστα. ξέρεις δηλαδή από τυρόγαλο, δεν τα λες έτσι φίλε μου είτε το σπούδαζα είτε όχι θα το ήξερα λόγο καταγωγής. Αν βρω τίποτα φώτος από το τυροκομίο από συμφοιτητές με εμένα εν δράση θα τις ανεβάσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 4, 2005 #70 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 παρε και απο εμενα ερωτηματολογιο!!!.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristina83 Φεβρουάριος 4, 2005 Author #71 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell ωραία πέστεις να ξεκινήσει να γράφει την πτυχιακή μου γιατί εγώ δε προλαβαίνω τώρα. Έχει η Φλώρινα τέτοια σχολή? δε το ήξερα φίλε μου είτε το σπούδαζα είτε όχι θα το ήξερα λόγο καταγωγής. Αν βρω τίποτα φώτος από το τυροκομίο από συμφοιτητές με εμένα εν δράση θα τις ανεβάσω Μπα δε νωμίζω να μπορει να το κανει............... πρεπει να τελιωσει τα μαθηματά τησ πρωτα. Ναι εχει τετοια σχολη ειναι ΤΕΙ. αντε τυχερακια αλλη μια νεα πληροφορια εμαθεσ............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristina83 Φεβρουάριος 4, 2005 Author #72 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr παρε και απο εμενα To peira............ Se evxaristv poli........... ...............mallon............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 4, 2005 #73 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από xristina83 To peira............ Se evxaristv poli........... ...............mallon............ τι εχουμε πει για τα grenglissssssssssss:whip: οραια περιοχη η ΚΑΒΑΛΑ:whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristina83 Φεβρουάριος 4, 2005 Author #74 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr τι εχουμε πει για τα grenglissssssssssss:whip: οραια περιοχη η ΚΑΒΑΛΑ:whistle2: Eιπαμε γραφοθμε μονο ελληνικα.............. :cry: σορρυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :o Ωχ παιδια σορθ αλλα μπερδευομαι συνεχεια......................δε το κανω επιτηδεσ...............οι συνηθεια βλέπετε και επιδη αυτη τη στιγμη παντου γραφω αγγλικα κ μονο εεδω ελληνικα κ ξεχναω...............:flag: :flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Φεβρουάριος 4, 2005 #75 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από xristina83 Eιπαμε γραφοθμε μονο ελληνικα.............. :cry: σορρυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :o Ωχ παιδια σορθ αλλα μπερδευομαι συνεχεια......................δε το κανω επιτηδεσ...............οι συνηθεια βλέπετε και επιδη αυτη τη στιγμη παντου γραφω αγγλικα κ μονο εεδω ελληνικα κ ξεχναω...............:flag: :flag: kala kala Χριστινακι εισαι αδικαιολογιτη δεν σε ειδα ον λινε σημερα που χαθηκες... δουλευω το βραδυ αρα αποκλειτεται τα πουμε σημερα μακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristina83 Φεβρουάριος 4, 2005 Author #76 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από pro kala kala Χριστινακι εισαι αδικαιολογιτη δεν σε ειδα ον λινε σημερα που χαθηκες... δουλευω το βραδυ αρα αποκλειτεται τα πουμε σημερα μακια οθπσ ξεχασα το msn kleisto..................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 4, 2005 #77 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 κε ωρθογραφειμαινα αν γοιναιτε γεια να καταλαβαινουμαι αιμοις ει δοισλαικτεικη:happy2: κε πρωσαιχε μαι τα ταιλεικα σσσσσσσσσσσσσσσσσσσ κε τα υυυυυυ που ο θεοσ στα εδειξαι θθθθθθθθθθθ :P :P :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristina83 Φεβρουάριος 4, 2005 Author #78 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr κε ωρθογραφειμαινα αν γοιναιτε γεια να καταλαβαινουμαι αιμοις ει δοισλαικτεικη:happy2: κε πσςσςχη μαι τα ταιλεικα σσσσσσσσσσσσσσσσσσσ κε τα υυυυυυ που ο θεοσ στα εδειξαι θθθθθθθθθθθ :P :P :P :P :whip: πω πω ενασ που δεν ξερει ορθογραφια..............τι κριμα:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 4, 2005 #79 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 εχουμε πει οτι ειμαι δυσλεκτικος και συνχορουντε ολα :D :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristina83 Φεβρουάριος 4, 2005 Author #80 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr εχουμε πει οτι ειμαι δυσλεκτικος και συνχορουντε ολα :D :D :D :D σωστα.............. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.