Mobster Φεβρουάριος 1, 2005 #41 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 OOps, το email σου ισχύει; μου το επιστρέφει πίσω, λέει πως δεν υπάρχει το xkonstantinidou@sdo.teikav.edu.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristina83 Φεβρουάριος 1, 2005 Author #42 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 ναι ισχυειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι δε ξερω γιατι? ποσταρετε εδω η ξανα προσπαθησε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mobster Φεβρουάριος 1, 2005 #43 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Πρέπει να σου ήρθε. Καλό κουράγιο και πες μας πως πήγε η πτυχιακή Link to comment Share on other sites More sharing options...
akiss Φεβρουάριος 1, 2005 #44 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Εστειλα και εγω.Καλα αποτελεσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akiss Φεβρουάριος 1, 2005 #45 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Επειδη μου ηρθε πισω, παρτο απο εδω.ερωτηματολογιο!!!.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristina83 Φεβρουάριος 1, 2005 Author #46 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από akiss Επειδη μου ηρθε πισω, παρτο απο εδω. οκ ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 1, 2005 #47 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Τα ιδια προβληματα και εγω...χρησιμοποιησα 3 διαφορετικα email για να στην στειλω αλλα....Το ενα ηρθε και ενω την ειχε μεσα, μαλλον δεν σου ηρθε!παρτην απο δω!ερωτηματολογιο_slotkiller.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristina83 Φεβρουάριος 1, 2005 Author #48 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Stokiller ..........ok το πειρα.............Thanks.. Dε ξερω γιατι δεν τα πειρα αλλα το εχω ανοιχτο το mail kai περνω κανονικα τα e-mail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Φεβρουάριος 2, 2005 #49 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Ορίστε και το δικό μου. :bigsmile:ερωτηματολογιο!!!.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristina83 Φεβρουάριος 2, 2005 Author #50 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από sa1901 Ορίστε και το δικό μου. :bigsmile: Το πειρα .................σε ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisXP Φεβρουάριος 2, 2005 #51 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Χριστηνάκι μόλις κανώ format και βάλω office θα στο στείλω (σε κανα 2 μέρες).υ.γ: ΠΗΡΑ ΟΘΟΝΗ TFT!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristina83 Φεβρουάριος 3, 2005 Author #52 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από ChrisXP Χριστηνάκι μόλις κανώ format και βάλω office θα στο στείλω (σε κανα 2 μέρες). οκ θα περιμενω :) Αρχική απάντηση από ChrisXP υ.γ: ΠΗΡΑ ΟΘΟΝΗ TFT!!!!!! με γειααααααααααααααααααααα την νεα σου οθόνη................... :) :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 3, 2005 #53 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 άντε τελειώνετε με την πτυχιακή της Χριστίνας, γιατί μετά την εξεταστική πρέπει να καθίσομε να γράψουμε και την δικιά μου. Θέμα: "Kαταβολισμός αμινοξέων στο τυρί" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristina83 Φεβρουάριος 3, 2005 Author #54 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell άντε τελειώνετε με την πτυχιακή της Χριστίνας, γιατί μετά την εξεταστική πρέπει να καθίσομε να γράψουμε και την δικιά μου. Θέμα: "Kαταβολισμός αμινοξέων στο τυρί" . ναι αντε ακομα καμια 30 αρια κ τελιωνει.....................η ερευνα μου.......... Α πολυ ωραιο το θεμα σου :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 3, 2005 #55 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από xristina83Α πολυ ωραιο το θεμα σου :p από το δικό σου καλύτερο μια φορά, τι να κάνουμε κάποιοι πρέπει να ασχοληθούν και με τις απολαύσεις στη ζωή και όχι μόνο με το εμπόριο και το χρήμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristina83 Φεβρουάριος 3, 2005 Author #56 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell από το δικό σου καλύτερο μια φορά, τι να κάνουμε κάποιοι πρέπει να ασχοληθούν και με τις απολαύσεις στη ζωή και όχι μόνο με το εμπόριο και το χρήμα. Το πιο ειναι καλυτερο αστο να το κρινουν ,,,,,,,,,,,,,,οι άλλοι και οχι εσυ............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 3, 2005 #57 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Ναι, τα χαρίζετε τα τυρόγαλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 3, 2005 #58 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell άντε τελειώνετε με την πτυχιακή της Χριστίνας, γιατί μετά την εξεταστική πρέπει να καθίσομε να γράψουμε και την δικιά μου. Θέμα: "Kαταβολισμός αμινοξέων στο τυρί" . Eχω μια ετοιμη για τη μιτζιθρα,θες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 3, 2005 #59 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από xristina83 Το πιο ειναι καλυτερο αστο να το κρινουν ,,,,,,,,,,,,,,οι άλλοι και οχι εσυ............... σε πάω και ένα poll αν θέλεις πλάκα κάνω ελπίζω μη το πήρες στα σοβαρά, sorry και για το Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 3, 2005 #60 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Ναι, τα χαρίζετε τα τυρόγαλα. καλά όταν θα μοιράζω στο λαό της AMD ντενεκέδες φέτα, εσύ μη πάρεις Αρχική απάντηση από Samael Eχω μια ετοιμη για τη μιτζιθρα,θες?? πατριώτη εμείς με μυτζήθρα δε πολύ ασχολούμαστε, από Κρήτη μεριά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.