volanis1980 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2006 Ότι λέει ο τίτλος. Ποια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή μου προτείνετε; Απαιτήσεις:1) Η καλύτερη δυνατή ποιότητα φωτογραφιών.2) Κατά προτίμηση μικρό μέγεθος.3) ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία + φορτιστή στη συσκευασία.4) ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχει τζαμάκι για να κοιτάς και να τραβάς φωτογραφία, δηλαδή να μη χρειάζεται να ανάψεις αναγκαστικά την οθόνη. 5) Να είναι 5 MP τουλάχιστον, παραπάνω δε με νοιάζει ιδιαίτερα. Με βάση τα παραπάνω έχω καταλήξει στην Canon Ixus 55. Πιστεύετε πως είναι καλή αγορά ή υπάρχει κάποια καλύτερη για τα λεφτά που δίνω και με τα παραπάνω κριτήρια;
Greek Ιούλιος 12, 2006 #2 Ιούλιος 12, 2006 Εγω θα σου πρότεινα να πας καλύτερα σε αυτήν . Στην ουσία έχουν την ίδια βάση , η Ixus είναι πιο compact αλλά αυτή έχει 4χΑΑ άρα και καλύτερη διάρκεια , πιο πολλές επιλογές για τον χρήστη και είναι καλύτερη στο χέρι άρα και πιο σταθερή.Canon A610H πιο μικρή 510 καλή είναι και αυτή αλλά έχει 2χΑΑ οπότε πιο μειωμένη αυτάρκεια...Όσοι απο εμάς πήραν την Α80 , Α85 έχουν μείνει πάραπολύ ευχαριστημένοι...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.