Jump to content

Antec Overture - Ερωτηση

Chosen

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Η ερωτηση μου εχει να κανει με αυτο το κουτακι της Antec.

Στην επισυναπτωμενη φωτογραφια ειναι ενα μηχανικο σχεδιαγραμμα αυτου του υπεροχου desktop ATX κουτιου και η ερωτηση που εχω ειναι: μπορειτε να βρειτε που στο μπετσο ειναι το τροφοδοτικο;

Ασχετως που το 380W TruePower συμπεριλαμβανεται στην τιμη, στο σχεδιαγραμμα εκει που περιμενα οτι θα ειναι το τροφοδοτικο, ειναι ενα drive cage για 3 σκληρους.

Δεν βγαζω ακρη... :unsure:

Overture.jpg

Overture_inside.jpg

Overture_back.jpg

post-129-1416071600,7979_thumb.jpg

Στη δευτερη φωτο διακρινεται σαφως απο τα καλωδια. Απο οτι καταλαβαινω απο το σχεδιαγραμμα και τη φωτο πρεπει να ειναι κατω απο τις δυο θεσεις 3.5'' που φαινονται στη προσοψη δηλ εκει που ειναι τα λεντακια.

είναι εκεί κάτω από τα 3.5 και μάλιστα έχω την εντύπωση ότι βάζει αέρα μέσα στο κουτί και ο αέρας

βγαίνει από τον ανεμιστήρα πίσω απ'τους δίσκους.

εγώ δεν έχω καταλάβει αν είναι κανονικό τροφοδοτικό ή κάποιο -πατέντα- σε μικρότερες διαστάσεις.

duh!

Αρχική απάντηση από sotiris

είναι εκεί κάτω από τα 3.5 και μάλιστα έχω την εντύπωση ότι βάζει αέρα μέσα στο κουτί και ο αέρας

βγαίνει από τον ανεμιστήρα πίσω απ'τους δίσκους.

εγώ δεν έχω καταλάβει αν είναι κανονικό τροφοδοτικό ή κάποιο -πατέντα- σε μικρότερες διαστάσεις.

Οπως και στο Aria, πατεντα. Γιατι αν το καλοσκεφτεις, ολο το κουτι εχει υψος των 2Χ5.25" + κατι ψιλα, αρα το τροφοδοτικο του εχει αυτο το υψος, μειον το υψος του 3.5" + κατι ψιλα, δηλαδη customια.

απο οτι θυμάμαι το τροφοδοτικό είναι όντως custom για το overture και δεν πωλείται ξεχωριστά. Πάντως αν ψάχνεσαι για desktop ρίξε και μια ματιά στα αντίστοιχα κουτιά της coolermaster / silverstone ..... αν κ πιστεύω οτι τα έχεις ήδη δει ;-)

Αρχική απάντηση από sotiris [Χθες, στις 23:52]

δε κοιτάς και το q-tek απ'το eshop?

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.802216

δεν ξέρω αυτό τι λέει, πάντως άμα είναι να καεί το τροφοδοτικό και να το πετάξεις,

εδώ δίνεις 60 και στο άλλο 150.

To χειρότερο κουτί που έχω δοκιμάσει, το τροφοδοτικό του κάνει σαν αεροπλάνο, για

τη συναρμολόγηση σου βγαίνει ο πάτος και από θερμοκρασίες έως και 10C επάνω σε σχέση

με ένα κανονικό κουτί

επειδή με ενδιαφέρει, το τροφοδοτικό του είναι κανονικό ή μικρότερου μεγέθους?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.