Vatos_locos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2008 υπάρχει περίπτωση να μου εξηγήσει πώς βγαίνει το πάνω κομμάτι από το stacker ? θέλει να βγάλω τα πριτσίνια που έχει στο πλάι ή απλά εγώ είμαι ανίκανος ? bananabanana Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Απρίλιος 22, 2008 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2008 βγαζεις τα 8 πριτσινια και το τραβας λιγο προς τα πισω και μετα πανω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Απρίλιος 22, 2008 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2008 βγαζεις τα 8 πριτσινια και το τραβας λιγο προς τα πισω και μετα πανω . Επείδη με ενδίαφερει λίγο για δίκο μου κούτι αύτα πώς φεύγουν και μέτα πώς ξαναστερεώνεις το ταβάνι του κουτιου???? Αν ξέρει κάπιος ας μας ξεστραβώσει και μας ρε παίδια......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Απρίλιος 22, 2008 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2008 τα τριπας με ενα λεπτο τριπανι (να χωραει ισα ισα στο πριτσινι) και μετα βαζεις καινουργια με πριτσιναδορο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Απρίλιος 22, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2008 πω πω βαβούρα τώρα αλλά δεν πειράζει μόλις πάρω το ψυγείο θα το ξηλώσω, σήμερα του έκανα μια καβουριά με ελπίδες μπας και βγάλει τίποτα στην ροή του αέρα όταν μπει δεύτερο ψυγείο πάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.