Jimo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2006 Καλησπέρα παιδιά , έχω το MATSHITA DVD-RAM UJ-811 και έχει πάθει κάτι. Δεν ξέρω τι αλλά κάθε φορά που πάω να γράψω ένα cd ;h dvd , μου βγάζει το εξής μύνημα πετάγωντας ταυτόχρονα το cd/dvd έξω.Λέει "Write error at - 150(16) - Code 04 03 00 [Hardware error]Πως να το λύσω? Drivers δεν έχω ούτε μπορώ να βρώ στο ίντερνετ... τι να κάνω?:088:
Hemispasm1442169066 Αύγουστος 9, 2006 #2 Αύγουστος 9, 2006 Σορρυ για την καθυστερημενη απαντηση, αν εχει λυθει το προβλημα then disregard this Εκ 1ης οψεως το προβλημα φαινεται να οφειλεται σε αστοχια του drive. Με ποιο προγραμμα κανεις εγγραφες? Καποιο log file? Δοκιμασε και με διαφορετικα μεσα DVD.
Jimo Αύγουστος 11, 2006 Author #3 Αύγουστος 11, 2006 έχω δοκιμάσει με αρκετά προγράμματα αλλά και πάλι τίποτα. Ορίστε και το log file απο το nero. Τα CD den φταίνε, σε αυτά γράφω τόσο καιρό... δεν μπορεί ξαφνικά να χάλασαν όλα τα άδεια μου cd...
Hemispasm1442169066 Αύγουστος 11, 2006 #4 Αύγουστος 11, 2006 Καλησπερα, Αφαιρεσα το log file καθως περιεχε το nero serial Καταρχην, εχω την εντυπωση οτι δε πρεπει - τουλαχιστον για το session που αναφερεται στο log file - να σου εχει "καψει" το CD, δε νομιζω οτι σε 20κατι δευτερολεπτα θα εχει ξεκινησει τη διαδικασια lead in. Το λαθος θα πρεπει να στο βγαζει πριν απο να αρχισει τη διαδικασια. Χρησιμοποιεις 3rd part ASPIs πχ της Adaptec? Δοκιμασε να αναβαθμισεις και στο τελευταιο firmware για το drive σου http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?download_id=1750
Jimo Αύγουστος 12, 2006 Author #5 Αύγουστος 12, 2006 εδώ είναι το πρόβλημα , δεν μπορώ να το αναβαθμίσω γιατί οι drivers που μου έδωσες και τους έχω βρει πολύ καιρό πριν , δυστυχώς δεν κάνουν για τον acer μου. Αυτό που μου είπε κάποιος άλλος είναι πως έχει πρόβλημα το laser , αλλά γράφει dvd , cd-rw , dvd-rw , τα διαβάζει όλα μα όλα ... μα δεν γράφει cd!!! Δεν ξέρω τι συμβαίνει ... έχεις κανένα άλλο πρόγραμμα να μου προτείνεις να προσπαθήσω? Τα ίδια μου κάνει με το Windows media player (copy to cd) , με το CdwriterXP free edition και με το Nero.!!:022:
Hemispasm1442169066 Αύγουστος 12, 2006 #6 Αύγουστος 12, 2006 Γιατι δε κανουν για τον acer σου δεν καταλαβαινω? Αν το drive που εχεις ειναι το προαναφερθεν, και ετσι αναφερεται και στο system devices δεν υπαρχει λογος να μην κανουν. Ποιο firmware version χρησιμοποιεις ακριβως αυτη τη στιγμη?
FABARMBOY Αύγουστος 13, 2006 #7 Αύγουστος 13, 2006 Γεια σας παιδες,διαβασα πριν τι γραφετε συγνωμη που επεμβαινω εχω και εγω το acer 5672 WLMIII και εχει επανω το matsushita ή οπως αλλιως λεγεταικαι εμενα καποιες φορες μου κανει κολπα μεχρι στιγμη το εχω το Lap top κανενα 5-6 μηνο με λιγες ωρες λειτουργιας αντιγραφει τα παντα τα καιει ολα ομως καμια φορα δεν ξερω γιατι καποια cd's κενα τα μπλοκαρει μεσα την ωρα της εγγραφης!Λοιπον τα συγκεκριμενα cd's μου εχουν παρουσιασει προβλημα και με το desktop που εχω ειτε τα γραφω στο plextor ειτε στο teac τα ιδια δεν μπορουν να εγραφουν!Τα εχω αγορασει απο το Πλαισιο και η μαρκα τους ειναι INTENSO και πηρα την συσκευασια των 150 !!!Μηπως τελικα οφειλεται στα cd's τα συγκεκριμενα προβληματα που αντιμετωπιζουν τα matsushita???
Jimo Αύγουστος 14, 2006 Author #8 Αύγουστος 14, 2006 όχι , εγώ χρησιμοποιώ verbatim που είναι πολύ καλά και maxell. To firmware ου έχω είναι το : H-100 ,Κατεύασα ένα απο τα link εκεί και όταν πάω να κάνω εγκατάσταση μου λέει:The disk tray is closed . Please click [ok] after opening a Disk Tray.To θέμα είναι πως δεν μπορώ να το κάνω αυτό γιατί δεν ξέρω απο που να το κάνω. Αυτό γίνεται αν θυμάμαι καλά μόνο στα Windows 98. Eγω που χω τα Xp pro που να πάω για να το κάνω αυτό έτσι ώστε να ξεκινήσει η εγκατάσταση?:100:
Hemispasm1442169066 Αύγουστος 17, 2006 #10 Αύγουστος 17, 2006 Ποιο ειναι το ακριβες μοντελο του laptop που εχεις?
Jimo Σεπτέμβριος 6, 2006 Author #12 Σεπτέμβριος 6, 2006 Καμία βοήθεια??? έχω τρελαθεί δεν γράφει κανένα cd , cd-rw και έχω μείνει με το π**λί στο χέρι!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.