Jump to content

nForce4 6.86 Windows XP 32-bit

dellman

Recommended Posts

Ρε παιδια.... Πριν απο κανα μηνα αγνοωντας τον Χρυσο Κανονα Των Υπολογιστων (οτι παιζει ΔΕΝ το πειραζουμε), εγκατεστησα την αμεσως προηγουμενη εκδοση. Ε, δεν μπορουσε ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ να παιξει απο την on-board SPDI/F... Οτι και να κανα, δεν επαιζε, απο τις λιγες επιλογες που εδινε... Επρεπε να τους βγαλω και να ξαναβαλω τους παλιους για να παιξει... Κανεις με ψηφιακα ηχεια να μου πει πως συμπεριφερεται?

Παλι τα ιδια το κερ@το μου μεσα..... Δεν στελνει καθολου σημα στην ψηφιακη, και το σημα που στελνει στην αναλογικη ειναι μεσα στο θορυβο και στο παρασιτο.... Στους παλιοτερους drivers στο πανελ του ηχου ειχε ενα tab με 3 επιλογες για το output του ηχου: Analog, digital, analog & digital. Επελεγα το τελευταιο και ημουν αρχοντας. Που στο δι@ολο ειναι αυτη η επιλογη τωρα? Κ στον speaker wizard οταν στελνει λευκο θορυβο στην ψηφιακη, τα Ζ-5500 γραφουν "No Digital Data". καλωδια δεν εχουν προβλημα, ουτως η αλλως πριν αλλαξω drivers επαιζαν....

Help plz...

• 2 weeks later...

Γενικά ο nforce audio driver με τις DFI δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις. Εγώ έχω τους 6.86 που λειτουργούν άψογα, αλλα δεν εχω εγκαταστήσει τους audio drivers. Έχω βάλει τους 3.90 της Realtek που ειναι μια χαρά (με τους nforce audio drivers είχα περίεργα bsod).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.