dellman Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2006 Kυκλοφόρησαν επίτελους νέοι drivershttp://downloads.guru3d.com/download.php?det=1449#downloadΔικοί σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNito1442169110 Ιούλιος 9, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 τους εχει δοκιμασει κανεις?(Λογικα δεν θα υπαρχουν εμφανής διαφορες)Χρειαζεται απεγκατασταση των προηγουμενων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 9, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 Ναι στο λέει και στις οδηγίες. Οι προηγούμενοι θα πρέπει να βγουν πριν μπουν αυτοί. Τώρα για διαφορές δεν θα έλεγα ότι υπάρχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr_soronas1442169136 Ιούλιος 9, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 Δε νομίζω...δεν είναι δυνατό να μην υπάρχουν διαφορές έστω και πολύ μικρές....μπορεί σε θέμα σταθερότητας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Ιούλιος 9, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 για να δουμε..τωρα κατεβαινουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr_soronas1442169136 Ιούλιος 9, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 Εγώ πάντως τους έβαλα και είναι μια χαρά !! :D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Ιούλιος 9, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 με μια λεξη.απαραδεκτοι.τουλαχιστον σε μενα.πληρης ασυμβατοτητα με δισκο,καρτα ηχου (onboard).δεν τα εβλεπε καν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNito1442169110 Ιούλιος 9, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 με μια λεξη.απαραδεκτοι.τουλαχιστον σε μενα.πληρης ασυμβατοτητα με δισκο,καρτα ηχου (onboard).δεν τα εβλεπε καν.Εμένα μια χαρα ειναι! Μονο καρτας ηχου δεν εχω εγκαταστησει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούλιος 9, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 Ρε παιδια.... Πριν απο κανα μηνα αγνοωντας τον Χρυσο Κανονα Των Υπολογιστων (οτι παιζει ΔΕΝ το πειραζουμε), εγκατεστησα την αμεσως προηγουμενη εκδοση. Ε, δεν μπορουσε ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ να παιξει απο την on-board SPDI/F... Οτι και να κανα, δεν επαιζε, απο τις λιγες επιλογες που εδινε... Επρεπε να τους βγαλω και να ξαναβαλω τους παλιους για να παιξει... Κανεις με ψηφιακα ηχεια να μου πει πως συμπεριφερεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούλιος 9, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 Παλι τα ιδια το κερ@το μου μεσα..... Δεν στελνει καθολου σημα στην ψηφιακη, και το σημα που στελνει στην αναλογικη ειναι μεσα στο θορυβο και στο παρασιτο.... Στους παλιοτερους drivers στο πανελ του ηχου ειχε ενα tab με 3 επιλογες για το output του ηχου: Analog, digital, analog & digital. Επελεγα το τελευταιο και ημουν αρχοντας. Που στο δι@ολο ειναι αυτη η επιλογη τωρα? Κ στον speaker wizard οταν στελνει λευκο θορυβο στην ψηφιακη, τα Ζ-5500 γραφουν "No Digital Data". καλωδια δεν εχουν προβλημα, ουτως η αλλως πριν αλλαξω drivers επαιζαν....Help plz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
silencer51 Ιούλιος 20, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2006 Γενικά ο nforce audio driver με τις DFI δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις. Εγώ έχω τους 6.86 που λειτουργούν άψογα, αλλα δεν εχω εγκαταστήσει τους audio drivers. Έχω βάλει τους 3.90 της Realtek που ειναι μια χαρά (με τους nforce audio drivers είχα περίεργα bsod). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.