jose Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2006 τον τελευταιο καιρο αντιμετοπιζω ενα προβλημα οσο αναφορα τα δισκακια! δεν βρισκω ευκολα 8χ αλλα κυριος 16χ . Το προβλημα ειναι οτι αντι για 8χ maximum ταχυτητα τα γραφει στα 4χ, εχω δοκιμασει τα TDK 16X DVD-R και τα RiDisk 16x DVD+R, Και τους δυο τυπους γραφει με 4χ , το θεμα ειναι οτι εχω κανει update firmware (v1.22) και δεν εχω δει αποτελεσμα!!τι μπορω να κανω?thanks
svizi1442169086 Ιούλιος 6, 2006 #2 Ιούλιος 6, 2006 Πρώτα από όλα το firmware που έχεις είναι αυθεντικό της Pionner ή έχεις κάνει κάποια αλλαγή με custom? Σε ρωτάω γιατί μπορεί το firmware της pionner μπορεί να μην έχει κωδικούς συγκεκριμένων media και άρα να μην τα γράφει. Σε συμβουλεύω να πάρεις That's δισκάκια σε ότι τύπο θέλεις και να δεις αν γράφονται σε 8x. Αν όχι ψάξε στο internet για κάποιο firmware που μπορεί να υποστηρίζει τα media που έχεις.
jose Ιούλιος 6, 2006 Author #3 Ιούλιος 6, 2006 εχω βαλει της Pionner , απο τo Official site !που να ψαξω ομως για firmware για τα media που εχω? τι πρεπει να βρω δηλαδη media για TDK & RiDisk?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.