Jump to content

προβληματάκι με radeon 9800pro

lefteriz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εδω και αρκετους μηνες αντιμετωπιζω ενα μικροπροβλημα με την καρτα γραφικων Club 3d ATI radeon 9800 pro 128mb AGP R350 core.

μερικές φορές όταν ειναι κλειστος ο υπολογιστής και τον ανοίγω τότε βγαζει error ότι δεν εχω συνδεσει το καλωδιο τροφοδοσίας της κάρτας.

για να φτιαξει το κλεινω και το ξανανοίγω 1-2 φορές, κι αν παλι δεν.. τοτε αλλάζω από μεσα τα ρεύματα στους δίσκους (!) και δουλευει οκ.

το καλωδιο ρευματος της καρτας τροφοδοτεί κι ένα fan control και η μαμακια ειναι οτι δε μπορω να το βγαλω απο την καρτα γιατι εχει σφηνωσει για τα καλα και απλά δε βγαινει :p

αυτό το έκανε και παλιά που είχα 2 σκληρούς , τώρα εχω 3 και συντομα 4

πιστεύω δεν είναι θέμα τροφοδοτικού μιας και ειναι αρκετά δυνατό και το σύστημα δεν ειναι ιδιαίτερα απαιτητικό σε ρεύμα.!

εγω παλι για θεμα τροφοδοσιας το κοβω, πολλα πραγματα επανω, fan control στην ιδια γραμμη ...

βγαλε την καρτα και σιγα-σιγα βγαλε το βυσμα

μετα βρες κανενα εξτρα καλωδιο (πχ εγω εχω ενα απο ανεμηστηρακι 4to3pin που ειχε και molex in και out) που να μεσολαβει αναμεσα στο καλωδιο του τροφοδοτικου και στην καρτα, ωστε να μη χρειαζεται να βγαζεις καθε φορα το βυσμα απο την καρτα.

θα το κοιτάξω, θα αφησω πανω μονο τον βασικό σκληρό..

αυτό το βύσμα ρε ****το δε βγαινει με τιποτα και φοβαμαι μη κανω και ζημια, θα το παλεψω :D

Τι τροφοδοτικό έχεις πρώτον και δεύτερον ...είχα και εγώ πρόβλημα με ένα τρισδιάστατο ρόπαλο (Club 3d) με μία τότε ATI Radeon 9000 Pro με 64ΜΒ (ωωωωωωωωωωωωω.....:D) μπέτονε το μηχάνημα χώρις λόγο ...και η λύση ήρθε από την gigabyte radeon 9000 pro !!! αλλά γενικά επειδή βλέπω πως έχεις φορτωμένο σύστημα πρέπει να έσχεις καμία 500αρού watt τροφοδοτικό...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.