Jump to content

αγορα case-psu helppp

piasonas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

θελω να φτιαξω ενα συστημα και δεν ξερω τι κουτι και τροφοδοτικο να παρω.δινω μεχρι 80 ευρο.θελω τροφοδοτικο οσο πιο αθορυβο γινεται και απο 400w και πανω.το κουτι θελω να εχει διαφανο παραθυρο.ισως καμια προταση κουτι και τροφοδοτικο μαζι?το κουτι ειναι για amd 64.εχετε καμια προταση ρε παληκαρια?

Σε αυτα τα χρηματα μονο το chieftec του Πλαισιου μπορεις να παρεις που εχει και τροφοδοτικο 360w αλλα εχει 90 τελικη.Καλυτερα ομως να προτιμησεις κατι μεγαλυτερο σε τροφοδοτικο γιατι θα το χρειαστεις.

Τοσα βατ που ζητας θα βρεις ονομαστικα μονο σε qtec αλλα πραγματικα ειναι πολυ λιγοτερα και θα μετανοιωσεις την αγορα του.

Μια δικη μου προταση για τροφοδοτικο ειναι αυτη ενω για κουτι κοιτα αυτο και δεν θα μετανοιωσεις για τα παραπανω χρηματα.

90 Ευρώ χωρίς ΦΠΑ to 450W Modstream;

Τουλάχιστον υπερβολική η τιμή.

Για κουτί με 80 ευρώ, παράθυρο και τροφοδοτικό ποιότητας δύσκολα θα βρεις. Πρακτικά δεν θα βρεις γιατί τουλάχιστον τα 50 για να μην πω όλα θα στα πάρει το τροφοδοτικό! Μπορείς να κοιτάξεις το Sharkoon Silvation που από ότι είδα υπάρχει, και να το συνδυάσεις με ένα μέτριο τροφοδοτικό 400-500 ονομαστικών watt ( Q-Tec για παράδειγμα ) αλλά και πάλι θα σου πάει περισσότερο.

αυτο το τροφοδοτικο πως σου φαινεται?λες τα πραγματικα w να ειναι πολυ λιγοτερα?ή αυτο? .απο κουτι για δες και αυτο .θελω να βαλω μετα μια asus a8n sli deluxe,ειναι ευκολο να τη βαλεις στο κουτι?ρωταω γιατι δεν το εχω ξανακανει
Αρχική απάντηση από piasonas [Σήμερα, στις 21:17]

αυτο το τροφοδοτικο πως σου φαινεται?λες τα πραγματικα w να ειναι πολυ λιγοτερα?ή αυτο? .απο κουτι για δες και αυτο .θελω να βαλω μετα μια asus a8n sli deluxe,ειναι ευκολο να τη βαλεις στο κουτι?ρωταω γιατι δεν το εχω ξανακανει

Η μητρική μπαίνει σε κάθε κουτί το ίδιο.

Δεν γνωρίζω καλά την Ελληνική αγορά αλλά το Sharkoon Silvation αν δεν κάνω λάθος το είδα εδώ.

Πιο αναλυτικά από αυτό δεν μπορώ να σου πω τι νομίζω για αυτό. Τα πραγματικά του είναι περίπου 70-75% του δηλώμενου μέγιστου φορτίου του. Αλλά αν θέλεις να βάλεις Asus A8N-SLI με 2 κάρτες γραφικών και αυτό το τροφοδοτικό...μάλλον κάνεις πλάκα. Θα χρειαστείς κάτι πολύ δυνατότερο από κάθενα από αυτά που προτάθηκαν και σίγουρα θα ξεπερνά τα 100 ευρώ.

Από κουτί θα προτείνω, όπως πάντα, το HEC 6A19. Γύρω στα 45 θα το βρεις. Αργότερα δίνεις άλλα 20 και παίρνεις το πλαϊνό με το παράθυρο (διατίθεται ξεχωριστά).Το αμέσως καλύτερο κουτί, για τις δικές μου ανάγκες τουλάχιστον, κάνει 100+. Για καλό τροφοδοτικό με τα, περίπου, 50 που σου μένουν είναι δύσκολα τα πράγματα. Κοίτα ίσως τα 460W που βγάζει η ίδια η HEC ή το αντίστοιχο της Chieftec.

Μιας και υπάρχει αντοίστοιχο thread ασς μην κάνω καινούργιο..

Λοιπόν θα ήθελα προτάσεις για ένα καλο τροφοδοτικό στα 90 περιπού

@Grace το modstream γιατι είναι τόσο υπερτιμιμένο??

το modstream 450 πάντως είναι πολύ καλό και αθόρυβο.

έχω δει και το 500άρι το q-tek, πιο καλό σίγουρα το ocz (active pfc etc)

αλλά και το άλλο καλό είναι.

κοίτα καλό είναι ότι κάνεις να το κάνεις με κάποιον φίλο σου που ξέρει/το χει ξανακάνει.

Αρχική απάντηση από kender [Χθες, στις 23:15]

Μιας και υπάρχει αντοίστοιχο thread ασς μην κάνω καινούργιο..

Λοιπόν θα ήθελα προτάσεις για ένα καλο τροφοδοτικό στα 90 περιπού

@Grace το modstream γιατι είναι τόσο υπερτιμιμένο??

Aπό την στιγμή που μπορείς να αγοράσεις 104 ευρώ από τις Ηνωμένες πολιτείες με τα μεταφορικά συμπεριλαμβανόμενα και μπορείς στα ίδια χρήματα να πάρεις και άλλα, εξίσου καλά τροφοδοτικά όπως το Ultra X 500w modular στα 100 ευρώ περίπου με τα μεταφορικά του, είναι κάπως υπερβολική τιμή, δεν νομίζεις;

Από Ελλάδα στα 90 ευρώ δεν μπορώ να σου προτείνω γιατί δεν γνωρίζω καλά τις τιμές ακόμα, αλλά τα Tagan 480 περίπου τόσο θα πρέπει να έχουν.

Ξεχνάς τον εκτελωνισμό μήπως στα 104?

Και την άμεση αντικατάσταση σε 48ώρες που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία?

Δεν νομίζω οτι 2 ευρώ διαφορά αξίζει να το πάρεις απέξω.

Οσο για το αν είναι ακριβό σε σχέση με τα άλλα πιστέυω πως δεν είναι σε σχέση με τα χαρακτηριστικά του

Αρχική απάντηση από stefgti [Σήμερα, στις 18:20]

Ξεχνάς τον εκτελωνισμό μήπως στα 104?

Και την άμεση αντικατάσταση σε 48ώρες που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία?

Δεν νομίζω οτι 2 ευρώ διαφορά αξίζει να το πάρεις απέξω.

Οσο για το αν είναι ακριβό σε σχέση με τα άλλα πιστέυω πως δεν είναι σε σχέση με τα χαρακτηριστικά του

Εκτελωνισμός δεν υπάρχει αφού πολύ εύκολα γράφεις στα notes να το στείλουν με πολύ χαμηλή αξία ή σαν δώρο. Δεκάδες πακέτα παρέλαβα από εξωτερικό έτσι. Δεν μπορεί κανείς να τους ελένξει, οπότε γιατί να μην το κάνουν;

Για την αντικατάσταση, καλό θα ήταν να μην σου χρειαστεί. Για 2 ευρώ διαφορά και εγώ δεν το συνιστώ να αγοραστεί από εξωτερικό, απλά κρίνω την τιμή του πολύ υψηλή στο συγκεκριμένο κατάστημα αφού βγαίνει 2 ευρώ φτηνότερο να το πάρεις από την άλλη άκρη του κόσμου. Τα χαρακτηριστικά του τα ξέρω καλύτερα, έχω ένα εδώ. :flower:

Εκτελωνισμός δεν υπάρχει αφού πολύ εύκολα γράφεις στα notes να το στείλουν με πολύ χαμηλή αξία ή σαν δώρο. Δεκάδες πακέτα παρέλαβα από εξωτερικό έτσι. Δεν μπορεί κανείς να τους ελένξει, οπότε γιατί να μην το κάνουν;

Αν παρ' όλα αυτά το σταματήσουν στο τελωνείο, θα του πληρώσεις εσύ τα τέλη εκτελωνισμού?

Αρχική απάντηση από georgeadams [Σήμερα, στις 18:41]

Αν παρ' όλα αυτά το σταματήσουν στο τελωνείο, θα του πληρώσεις εσύ τα τέλη εκτελωνισμού?

Πως θα σταματήσει στο τελωνείο αν η αναγραφόμενη αξία του είναι 10-20$; Δεν γίνεται. Από το τελωνείο έτσι και αλλιώς θα περάσει, αφού έρχεται από χώρα εκτός EU.

Αρχική απάντηση από Shaman

Από κουτί θα προτείνω, όπως πάντα, το HEC 6A19. Γύρω στα 45 θα το βρεις. Αργότερα δίνεις άλλα 20 και παίρνεις το πλαϊνό με το παράθυρο (διατίθεται ξεχωριστά).Το αμέσως καλύτερο κουτί, για τις δικές μου ανάγκες τουλάχιστον, κάνει 100+. Για καλό τροφοδοτικό με τα, περίπου, 50 που σου μένουν είναι δύσκολα τα πράγματα. Κοίτα ίσως τα 460W που βγάζει η ίδια η HEC ή το αντίστοιχο της Chieftec.

Αλήθεια, μιας και το ανέφερες πού μπορώ να βρω το πλα'ί'νο έτοιμο και μάλιστα 20 euro;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.