Jump to content

Πρόβλημα με εκτυπωτή: PLEASE HELP ME!ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

PARALLAX

Recommended Posts

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply
Win xp χρησιμοποιώ. Η αλήθεια είναι πως κατα κανόνα παρότι ο επεξεργαστής είναι αργός, δέν φαίνεται να ζορίζεται καθόλου το μηχάνημα. Μήν ξεχνάτε πως κατα τα άλλα δουλέβει άψογα. Και άν αυτό ισχύει πώς εξηγείται το γεγονός πως ο παλιός εκτυπωτής (ο canon 1500) που στον δικό μου υπολογιστή είχε προβλήματα, στο υπολογιστή του πατέρα μου, ενα απίστευτα αργό celeron 700 με 192 ram (κι όμως τρέχει xp!!!) δουλέβει τέλεια?

Αφου ο 1500 δουλευει στου πατερα σου, αρα δεν φταινε οι εκτυπωτες.

Αφου εχεις προχειρο του πατερα σου, δοκιμασε και το νεο σου εκτυπωτη εκει.

Μονο σε εκτυπωση φωτο εχεις προβλημα?

Κειμενο σου τυπωνει?

SNM SpI32m TOAST(ειδικά αυτό σκοτώνει) memtest από παραθύρια

Τί εννοείς?? Είναι κάποιο πρόγραμμα?

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα τα δοκιμάσω το απόγευμα που θα έχω χρόνο.

Ωχ σόρυ ήμουν απότομος.

Ξέχνα τα όλα και ξεkίνα με αυτό εδώ

http://hcidesign.com/memtest/MemTest.zip

Άστο 2 ώρες και πες μας αποτελέσματα

Το έκανα για καμια ωρίτσα και δέν μου έβγαλε κανένα πρόβλημα...είναι απαραίτητο να το αφήσω 2 ωρες?

Επόμενη λύση?

Ο εκτυπωτής παίρνει απο αλλού αλλά η usb έχεικαι αυτή ρεύμα.... Αν έχεις πολλές συσκευές ή είναι αδύναμο το τροφοδοτικό τότε το πρόβλημα μεταφέρεται στις συσκευές...

Έχεις δοκιμάσει να βάλεις μούφα (extension) σε καλώδιο usb να δεις αν θα δουλέψει ο εκτυπωτής ή το scanner? Εγώ το έχω δοκιμάσει και σε ορισμένες συσκευές δημιουργεί πρόβλημα.. πχ σε ένα scanner HP 5590 με το καλώδιο προέκτασης είχα παρόμοια προβλήματα με του parallax.. ξεκιναγε η λειτουργία του σκαναρίσματος και κοβόταν στην μέση.... μετά δεν το έβλεπε ή το έβλεπε σαν busy.... με επανεκκίνηση έφτιαχνε ...Με μονοκόμματο καλώδιο όμως παίζει άψογα...

Πρίν την εσωτερική επέκταση σε usb 2, είχα usb hub εξωτερικό (μούφα δηλαδή όπως λέτε και παραπάνω!). Η αλήθεια είναι πως τα ίδια προβλήματα είχα και τότε γιαυτό και προχώρησα στην αγορά ενός εσωτερικού τετραπλού usb 2 με 4 εξόδους, κίνηση η οποία όπως είδατε και στα αναγραφόμενά μου δέν έλυσε το πρόβλημα...

Φίλε Schumifer πράγματι δέν έχουν μείνει και πολλά να κοιτάξω. Αξίζει πιστεύεινα να αλλάξω τροφοδοτικό ή τζάμπα κίνηση?

Μήπως να περιμένω μία και καλή να αλλάξω υπολογιστή? (κάτι που θα γίνει μετά τα Χριστούγεννα...)

Φίλε Greek τώρα κατάλαβα τί έννοείς! Νόμιζα έλεγες για εξωτερικό usb hub...κι όμως το scanner (ενα canon 35 - άψογο) το λειτουργώ με καλώδιο - επέκταση (1+4 μέτρα!) και όλα είναι μιά χαρά (κάτσε μή το γκαντεμιάσω κι αυτό!!!)

Λοιπόν μιας και τα έχεις δοκιμάσει όλα κάνε το εξής.

Βγάλε από την τροφοδοσία με το πισί κλειστό όλες τις pci (και τις usb) τα οπτικά, δεύτερο σκληρό ,ανεμιστήρια εκτός cpu kai gpu kai chipset, και βγάλε όλες τις usb συσκευές σου εκτός από τον εκτυπωτή

Ναι , μπορεί να τραβάει πολύ το scanner επειδή δεν έχει ξέχωρο τροφοδοτικό.... Έχεις δοκιμάσεις να το βγάλεις εκτός για λίγο και να δοκιμάσεις εκτύπωση?

Πράγματι! Το scanner παίρνει ρεύμα από το usb..δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι..θα το δοκιμάσω το συντομότερο...

Σας ευχαριστώ πολύ πάντως για την υποστήριξή σας...

Μέχρι στιγμής όλα οκ...έχω αποστνδέσει το scanner και όλες οι εκτυπώσεις μέχρι στιγμής απροβλημάτιστες! Ούτε κάν μήνυμα σφάλματος εκτύπωσης όπως πρίν δέ μου βγάζει!

Βέβαια στη πορεία θα φανεί αλλά άν όντως ήταν αυτό αλλά φίλε Greek άν αυτό έφταιγε σου βγάζω το καπέλο! Πού κατάλαβες πως το scanner έπαιρνε ρεύμα από το usb και γιαυτό προφανώς δημιουργούνταν προβλήματα στα υπόλοιπα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.