Jump to content

Ηχεια innovator

NGF

Recommended Posts

Γεια σας παιδια.

Λοιπον ενα φιλος θελει να χτυπησει αυτα τα ηχεια innovator:

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.502001

αλλα εχει καποιες αμφιβολιες και ρωτω για εμπειριες και γνωμες. Τι λετε ειναι καλη επιλογη? Οποιαδηποτε αλλη προταση καλυτερη παντα δεκτη. Τα χρηματα ειναι μεχρι 110 Ε αντε και πολυ βαρια 120 Ε

να σας εντυπωσιάσουν με την χαμηλή τους τιμή και την υψηλή τους απόδοση

Σπάνια αυτά πάνε μαζί. Τέτοιες περιπτώσεις είναι λαχείο και στο λαχείο η μειοψηφία κερδίζει.

Βάζοντας τον κωδικό, S51324, στο google βγάζεις διάφορα πάντως.

Η εταιρία που τα φτιάχνει είναι η Neutac.

Ζητω confirmation για να μην φταιω εγω μετα που του ειπα να τα παρει αν εχει οποιοδηποτε προβλημα

και να φταίμε εμείς δηλαδή???? :p

προσωπικά για 110Ε θα πήγαινα σε κατι πιο επώνυμο και ας εχει λίγότερα watt... θεωρώ απίθανο το σετ να δεινει τόσα watt (rms???) χωρίς να παραμορφώνει.

Δεν ξερω για αυτο ρωτησα. Εγω του ειπα να παρει τιποτα creative η logitech αλλα τα εχει βαλει αγρια στο ματι. Τι να πω? Τωρα οποιος αλλος εχει γνωμη ας την πει και αυριο ειναι μια αλλη μερα.

Όταν αγοράζουμε για γνωστό δεν παίρνουμε ΠΟΤΕ άγνωστη μάρκα εκτός και αν είμαστε 100% σίγουροι. Αυτό διότι στο τέλος αν δεν βγουν καλά τα ακούμε και από πάνω.

Τώρα αν ο φίλος σου δεν είναι γνώστης της τεχνολογίας πρότεινέ του κάποια ακριβά και σίγουρα καλά Creative/Logitech/Altec Lancing. Στο τέλος θα πάει και θα πάρει τα Innovator ή τίποτα άλλα άγνωστα αλλά ΦΤΗΝΑ ηχεία και θα σε ρωτάει, κατόπιν εορτής, αν έκανε σωστά. Πάντα αυτό γίνεται!!!!

ειχα innovator 2.1 ,μετα απο μερικους μηνες πηρα creative 2.1 που ειχαν +15 ευρω απο τα innovator..μιλαμε η μερα με την νυχτα!!!απλα καμια σχεση/συγκριση..

οταν ηρθε η ωρα να παρω 5.1,απλα δεν κοιταξα καν τα innovator...

αληθεια για τι χρηση προοριζονται τα ηχεια?pc-home cinema??

Κι εμένα η γνώμη μου είναι κάτι σε επώνυμο...

Προτιμώ logitech X530 που είναι και πιο φθηνά και πιο κοντά στην πραγματικότητα γι' αυτό που θα αποδώσουν.

Αν θέλει για Home Cinema πάντως δεν κάνουν τίποτα από τα 2, είναι απλά 5.1 feeling ;)

Επίσης στο Πλαίσιο μπορεί να τα ακούσει και από κοντά (διάφορα συστήματάκια) και να καταλήξει μόνος του σε κάτι.

Και εγω σε logitech η creative θα πηγαινα αλλα απο την αλλη και τα δικα μου τα ηχεια δεν ειναι καθολου γνωστη μαρκα και ειπα σιγα τι θα κανουν αλλα τα πηρα απο το να ειμαι με τα ηχειακια του υπολογιστη που ειχε μαζι. Τελικα ηταν αρκετα καλα για τα 30 Ε αγνωστης μαρκας.

Τα ηχεια πανε για Pc. Ειπε οτι θα βαλει να παιζει μονο να τα δυο ηχεια και το sub οποτε 2,1. Eχει κολλησει με αυτα. Και με εμφανιση και με την οθονη πανω. Τεσπα εγω θα του πω τι βρηκα και τι μου ειπατε και μετα αποφασιζει μονος του.

Δεν μας είπες αυτά τα wat ειναι rms η όχι?Και τι

παραμορφωση έχουν τα ηχεία???ψάξε και μάθε....μην πάει και πάρει επειδή του έκατσε η τιμή τα είδε και "όμορφα".....να δει τα πάντα και μετά θα διαπίστωση ότι είναι είτε καλά είτε μούφα αλλα ότι και να είναι .........

LOGITECH RULEZZZZZ z-550

λοιπον αν θελει 2.1 μιλαμε μονο για....... LOGITECH Z-2300 2.1 SPEAKERS 970118 τα εχω και ειναι απλα φανταστικα........

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.501600

εγω εχω τα x-210 και ειμαι ευχαριστημενος παρα πολυ μαλλον θα παω να χτυπησω τα δικα σου

λοιπον αν θελει 2.1 μιλαμε μονο για....... LOGITECH Z-2300 2.1 SPEAKERS 970118 τα εχω και ειναι απλα φανταστικα........

του τα εδειξα εχτες τελικα και μαλλον για αυτα παει. Τρελαθηκε απο αυτα που εβλεπε. Σε 2,1 ελεγε.

Αληθεια τι αποδοση εχουν. Βγαζουν οσο λενε? Ηχος? Βραχνιαζουν καθολου?

βεβαια πιστευω οτι παιζει και ρολο με τι τα οδηγεις.......εγω τα εχω πανω σε μια x-fi platinum εχουν ηχο το κατι αλλο.......μπασα που αμα τα δωσεις τα καταλαβαινεις πανω σου............μπουκωνουν αλλα να εισαι σιγουρος οτι εκει που μπουκωνουν δεν θα ακουσεις ποτε......οταν τα τσιταρης πραγματικα δεν ακους τον διπλα σου στο 1 μετρο.......και THX

17n και εγω τα χ-210 ειχα και τωρα ειναι στην ντουλαπα.........καμια σχεση η μερα με την νυχτα.......

επομενος στοχος τα 5500 αλλα οχι τωρα......σε κανα 3 μηνο

μπασ και κατεβουν λιγο απο τα 330-350 euro

τα εχει ενα φιλαρακι και τα εχω κανει ματι και .....αυτι και ειναι ο θανατος σε μορφη ηχειου.........:068: :068: :068: :068: :068:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.