TASOS Ιούλιος 5, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Καλές και χρυσές οι Asus....αλλά αυτό το Vdroop είναι σήμα κατατεθέν τους...πλέον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιούλιος 5, 2006 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Καλές και χρυσές οι Asus....αλλά αυτό το Vdroop είναι σήμα κατατεθέν τους...πλέον.Διαβαζα στην Xtreme πριν καιρο , οτι η intel επισημα αναφερει πως ενας CPU δουλευει κανονικα με ενα μικρο vdroop . Η asus ειναι απο τις λιγες εταιριες που ακολουθουν κατα γραμμα τις οδηγιες της intel. Ασχετο αυτο με το αν δεν κανει σε εμας που κλοκραρουμε .Καπου εκει αναμεσα ειναι η αληθεια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axilleass Ιούλιος 5, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Παντώς αυτο το συνεχές πανω-κάτω ειναι ενοχλητικο ! Ζαλίζεσαι να το βλέπεις..!! Πολυ καλα τα νέα και για τους κατόχους των 945 -μιλώ παντα για asus, για τις υπόλοιπες δεν ξέρω, μια χαρά θα τα καταφέρουν χωρίς φορματ (όσοι βαριούνται ! --ναι, συμπεριλαμβάνομαι !! ) το περίμενα πιο φασαριόζικο αλλα τι να πω.. ουτε τα σετινκς της κάρτας -on board- ήχου δεν χάθηκαν !! Ενα καλό (και προσεκτικό) καθαρισμα των παλιών ανενεργών συσκευών ειναι επιβεβλημένο να γίνει. (με τις εντολες : set devmgr_show_nonpresent_devices=1 devmgmt.msc ) Οταν ανοίξει η διαχέιρηση συσκευών παμε Προβολή, και πατάμε το εμφάνιση των κρυφων συσκευών. Προσοχή*/** : δεν πειράζουμε ποτε εστω και αν φαίνεται ανενεργή, καμια συσκευή απο το "ελεγκτες ήχου, βίντεο και παιχνιδιών" και το "Προγράμματα οδήγησης χωρις υποστηριξη Τοποθέτησης και Αμεσης Λειτουργίας" * Κάπου υπαρχει ένας πολύ καλος και λεπτομερέστατος οδηγός για αυτή την δουλεια... αλλα δεν θυμάμαι που ! **[Σημαντικό !!] ο γράφων ουδεμία ευθύνη φέρει για ότι κακό σας εύρει αν εκτελέσετε εσφαλμενα τα ως ανω..!!! (κοινώς... Προσέξτε τι κάνετε όταν το κάνετε !!! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axilleass Ιούλιος 5, 2006 Author #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Ακύρα τα πρώτα δυσμενή απο τα τηλεκοντρόλ, δουλεύουν μια χαρα. Αν όχι, απεγκαταστήστε το προγραμματάκι του , περάστε το εκ νέου και θα ναι ok.Η έκδοση του Asus Update που έχει το cd ειναι παλια. ¨οσοι το χρησιμοποιήτε -αν δεν την έχετε ήδη- καταβάστε την τελευταία (7.07.01)απο την asus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Ιούλιος 5, 2006 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Εγω δεν καταλαβα, αυτο ειναι thread για διαφημιση ή για δυσφημιση μιας μητρικης? :003:Πως γινεται να εχει 7 σατα και να δουλευουν μονο τα 4 και αυτα οχι με 2 raid ?ποιος ο λογος να βιαστει κανεις να αγορασει μια τετοια δυσλειτουργικη μητρικη, και να μην περιμενει μεχρι να μπορει να αγορασει και το cpu , μηπως μεχρι τοτε εχει βγει κατι της προκοπης ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 5, 2006 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Διαβαζα στην Xtreme πριν καιρο , οτι η intel επισημα αναφερει πως ενας CPU δουλευει κανονικα με ενα μικρο vdroop . Η asus ειναι απο τις λιγες εταιριες που ακολουθουν κατα γραμμα τις οδηγιες της intel. Ασχετο αυτο με το αν δεν κανει σε εμας που κλοκραρουμε .Καπου εκει αναμεσα ειναι η αληθεια . Εδώ είναι και η παραερμηνία όλων.......:047: Διαβαζα στην Xtreme πριν καιρο , οτι η intel επισημα αναφερει πως επιτρέπει ενας CPU να δουλεύει κανονικα με ενα μικρο vdroop . Η asus ειναι απο τις λιγες εταιριες που ακολουθουν κατα γραμμα τις οδηγιες της intel. Ασχετο αυτο με το αν δεν κανει σε εμας που κλοκραρουμε .Καπου εκει αναμεσα ειναι η αληθεια . Το έφτιαξα λίγο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιούλιος 5, 2006 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Εγω δεν καταλαβα, αυτο ειναι thread για να διαφημιση ή για δυσφημιση μιας μητρικης? :003:Πως γινεται να εχει 7 σατα και να δουλευουν μονο τα 4 και αυτα οχι με 2 raid ?ποιος ο λογος να βιαστει κανεις να αγορασει μια τετοια δυσλειτουργικη μητρικη, και να μην περιμενει μεχρι να μπορει να αγορασει και το cpu , μηπως μεχρι τοτε εχει βγει κατι της προκοπης ?To ιδιο αναρωτιεμαι και εγω,λες και μολις βγει ο conroe θα σταματησουν να φτιαχνουν μητρικες και ολοι περνουν απο τωρα.Να βγουν οι cpu,να μπορουμε να τους αγορασουμε και μετα παιρνουμε και μητρικη........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιούλιος 5, 2006 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Διαβαζα στην Xtreme πριν καιρο , οτι η intel επισημα αναφερει πως ενας CPU δουλευει κανονικα με ενα μικρο vdroop . Η asus ειναι απο τις λιγες εταιριες που ακολουθουν κατα γραμμα τις οδηγιες της intel. Ασχετο αυτο με το αν δεν κανει σε εμας που κλοκραρουμε .Καπου εκει αναμεσα ειναι η αληθεια .Tωρα που το διαβασα αυτο αραγε της Intel οι μητρικες εχουν vdroop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιούλιος 5, 2006 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Εδώ είναι και η παραερμηνία όλων.......:047: Το έφτιαξα λίγο....... Παιζει και αυτο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιούλιος 5, 2006 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Tωρα μου ηρθε κατι απο ενα pdf της Intel για τον P4 σχετικα με το vdroop.Aυτο ακολουθει η Asus δηλαδη χλωμο μου φαινεται...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιούλιος 5, 2006 #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Εγω δεν καταλαβα, αυτο ειναι thread για να διαφημιση ή για δυσφημιση μιας μητρικης? :003:Πως γινεται να εχει 7 σατα και να δουλευουν μονο τα 4 και αυτα οχι με 2 raid ? ποιος ο λογος να βιαστει κανεις να αγορασει μια τετοια δυσλειτουργικη μητρικη, και να μην περιμενει μεχρι να μπορει να αγορασει και το cpu , μηπως μεχρι τοτε εχει βγει κατι της προκοπης ? Εχω καταληξει στο οτι ο sil4723 ειναι sata2 , χωρις backwards compatibility . Θελει αποκλειστικα sata2 δισκο . Θα δανειστω τις επομενες μερες εναν και θα δω τι παιζει. Οσο για τον jmicron , αυτος δε δουλευει σωστα λογω beta bios ... O λογος του να βιαστει καποιος , ειναι ξεχωριστος για τον καθενα. Εγω πουλησα ολα τα αλλα πραγματα και θα εμενα χωρις PC . Απο τις μητρικες που εχω δει και εχω διαβασει , θεωρησα οτι η καλυτερη για μενα ειναι της Asus . Θα δειξει η νεκροψια συντομα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axilleass Ιούλιος 5, 2006 Author #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Εγω δεν καταλαβα, αυτο ειναι thread για να διαφημιση ή για δυσφημιση μιας μητρικης? :003:Πως γινεται να εχει 7 σατα και να δουλευουν μονο τα 4 και αυτα οχι με 2 raid ? ποιος ο λογος να βιαστει κανεις να αγορασει μια τετοια δυσλειτουργικη μητρικη, και να μην περιμενει μεχρι να μπορει να αγορασει και το cpu , μηπως μεχρι τοτε εχει βγει κατι της προκοπης ? Ααα ! Ούτε διαφήμιση, ούτε δυσφήμιση. Εγω θέλησα -όπως και οι υπόλοιποι κάτοχοι- να ενημερώσω για το τι είδα ως τωρα για παρουν μια γεύση οι υποφήφιοι αγοραστές της -και οχι μόνο- για το τι θα συναντήσουν. Απο εκει και περα λέμε τα σύκα-σύκα και την σκάφη σκάφη !! Το καλό να λεγεται και να επαινείται, το δε κακο να επίσης να λεγεται, και παραφουσκωμένο μαλιστα ! για να μην το συνεχίζουν αυτοι που το κάνουν ! Η γνώμη μου γενικά ?? Asus και Αγιος ο Θεός !! Ειδικά ?? Ναι ειναι ένα καλό ΜΒ. Διαφωνώ με την διάταξη των Sata controllers, αλλα και Raid_0 + 1δίσκο εριξα στον intel, και πιστεύω οτι το 95% των χρηστων δεν θα έχει πρόβλημα. Οπως επίσεις διαφωνώ με την κάρτα HiFi που δεν απενεργοποιήται απο το bios. Αυτά όμως δεν μειώνουν την γενικά καλή εικόνα. Και φυσικά η λογική (και για να σας προλάβω.. Οχι δεν ειναι ολές μου οι πραξεις λογικές -σε καμία περιπτωση !! ) λέει οτι το καλύτερο ειναι να περιμένει κανεις και να μην κάνει βιαστικές κινήσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axilleass Ιούλιος 5, 2006 Author #33 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Εχω καταληξει στο οτι ο sil4723 ειναι sata2 , χωρις backwards compatibility . Θελει αποκλειστικα sata2 δισκο Αυτο ειναι πολύ ενδιαφέρον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axilleass Ιούλιος 5, 2006 Author #34 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 To ιδιο αναρωτιεμαι και εγω,λες και μολις βγει ο conroe θα σταματησουν να φτιαχνουν μητρικες και ολοι περνουν απο τωρα.Να βγουν οι cpu,να μπορουμε να τους αγορασουμε και μετα παιρνουμε και μητρικη........Σωστό και αυτό... Απο την άλλη όμως πουλήσα την P5WD2-E 150 € (ήδη η τιμή της -καινουργια- έχει πέσει -50 € !! {179 €} ) αν περιμενα άλλον ένα μήνα δεν θα έπιανα ούτε 80-90 € ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιούλιος 6, 2006 #35 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2006 Keep betatesting guys :003: Εγώ αποφάσισα να περιμένω για το επόμενο revision της μητρικής ή για καμμιά κυκλοφορία του θείου Oscar....ααα και κλασικά C1 step για Conroe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιούλιος 6, 2006 #36 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2006 Σωστό και αυτό... Απο την άλλη όμως πουλήσα την P5WD2-E 150 ? (ήδη η τιμή της -καινουργια- έχει πέσει -50 ? !! {179 ?} ) αν περιμενα άλλον ένα μήνα δεν θα έπιανα ούτε 80-90 ? !Ειναι και αuτο που λες δεν το ειχα σκεφτει συνηθως εγω δεν πουλαω παρα μονο για να αδειασω λιγο το τοπο LΟL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axilleass Ιούλιος 6, 2006 Author #37 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2006 Keep betatesting guys :003: Εγώ αποφάσισα να περιμένω για το επόμενο revision της μητρικής ή για καμμιά κυκλοφορία του θείου Oscar. ...ααα και κλασικά C1 step για Conroe. grrrrrr !!! Δηλ. εμεις μόνο θα χρηματοδοτουμε τα τμήματα ερευνας και αναπτυξης των Intel & Asus ?? !!!! και εσεις εκ του ασφαλούς ?? !! Αισχος !! Δωστε κανα $ στους ανθρώπους τώρα που τα χρειάζονται !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιούλιος 6, 2006 #38 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2006 grrrrrr !!! Δηλ. εμεις μόνο θα χρηματοδοτουμε τα τμήματα ερευνας και αναπτυξης των Intel & Asus ?? !!!! και εσεις εκ του ασφαλούς ?? !! Αισχος !! Δωστε κανα $ στους ανθρώπους τώρα που τα χρειάζονται !! Δώσαμε εμείς...δώσαμε...σειρά για άλλους τώρα. Εγώ έκανα betatesting στην Aopen και CoreDuo,CoreSolo cpu :039: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιούλιος 7, 2006 #39 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 Beta testing συνεχεια .... Ημερα 3η ... Επιτελους δουλεψε το Sil4723 !!!!!!!!!!!!!!!! Πηγα και αγορασα δυο καινουριους δισκους . Δυο 160αρηδες Seagate 7200.9 Sata2 .Με το που τους κουμπωσα επανω , το προγραμμα ezraid manager τους αναγνωρισε . Δημιουργησα νεο partition απο το computer management των windows (Αναγνωριζεται μονο ο ενας) και ολα πηγαν ρολοι. Οταν αφαιρεις δισκο απο τη συστοιχια (raid1) σου βγαζει μηνυμα οτι υπαρχει προβλημα στο ταδε port του controller . Με το που το βαζεις , κανει εναν ελεγχο στα γρηγορα και αν ειναι ιδιο το περιεχομενο του με τον αλλο (μεσω καποιων checksum γινεται) τοτε βγαζει ΟΚ στο raid. Αν ειναι διαφορετικα τα δεδομενα , ξεκιναει το rebuild μετα απο λιγα δευτερολεπτα. Αυτο που μου αρεσε ειναι πως εκανα το raid hot-plug . Εβγαλα και τους 2 δισκους και τους εκανα αλλαγη στα port εν λειτουργια . Τον 1o τον εβαλα στη 2η θεση και εναλλαξ. Χωρις κολληματα και παγωματα , απλα ξεκινησε το rebuild . Αν ειχα τον sil3112 ή 3114 , ξερω οτι θα τα ειχα παρει στο χερι ολα ... Μιλαει η εμπειρια εδω . :024: Συμπερασμα ... Τα εσκασα παλι .... Aλλα τουλαχιστον εχω το mirror μου παλι και ειμαι ησυχος . Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Ιούλιος 8, 2006 #40 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2006 ετσι ετσι.........αυτες ειναι οι αρχες του μαζοχισμου...........ΤΑ ΣΚΑΩ ΑΛΛΑ ΜΑΡΕΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙ........μπραβο stelara :038: :038: :038: :038: :038: :038: :038: :038: :038: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.