Jump to content

ASUS P5W DH Deluxe Οι Πρώτες εντυπώσεις !

Axilleass

Recommended Posts

Η μητρικη αυτη κανει restart και reset σωστα ή εχει το Αsus style δηλαδη να σβηνει για 3s και να ξεκιναε πανω απo τα 330 οπως διαβαζω σε διαφορα post?

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply
Η μητρικη αυτη κανει restart και reset σωστα ή εχει το Αsus style δηλαδη να σβηνει για 3s και να ξεκιναε πανω απo τα 330 οπως διαβαζω σε διαφορα post?

Από την P4GD1 έχει ξεκινήσει αυτό (απ'ότι είδα)..... :)

Και η INTEL Bad Axe το κάνει και η Gigabyte GA-G1975X και η Albatron (975) για τον Yonah.....Αυτό περισσότερο γίνεται όταν κάνεις κάποιες "μεγάλες" αλλαγές.....Προφανώς έχουν γίνει κι αυτές σαν τα Windows που μετά από κάποιο "βαρβάτο" install, θέλουν επανεκίνηση......:D

Σημερα εκανα μια επισκεψη στον geoal παρεα με τη μητρικη μου . Σκοπος της επισκεψης να παρουμε μια γευση των FSB που μπορει να φτασει.

Με 1.65Vmch , η μητρικη επαιζε 2πλα Prime95 στα 445Mhz .

Με 1.78Vmch , φτασαμε στα 468Mhz με 2πλα Prime95.

Παραπανω δε δοκιμασα γιατι δεν υπηρχε πολυμετρο διαθεσιμο και δεν ηθελα να βρεθω προ εκπληξεων .

Τουλαχιστον ξερω οτι ανεβαινει η μητρικη μου. Με 2V θα πλησιασει τα 500 θελω να πιστευω .

Φανηκε ,δηλαδη, πως για αλλη μια φορα επαληθευεται η εξισωση :

475 Mhz = 166.67 * vMCH + 170 (http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=105940&highlight=vmch)

Ευχαριστω Γιωργο για τις δοκιμες ! :)

Στελιο μου μακαρι να μπορουσαμε να κανουμε πιο συχνα τετοιες συναντησεις αλλα αυτες οι ριμαδες οι υποχρεωσεις δεν μας αφηνουν και πολυ χρονο. Τελος παντων οποτε θελεις ειμαι στην διαθεση σου για οποιαδηποτε βοηθεια μπορω να σου δωσω. Εδω που τα λεμε και εγω ειδα καποια πραγματα που ηθελα να τσεκαρω οποτε και οι δυο κερδισμενοι βγηκαμε. Ευχομε να τον 5αρισεις τον επεξεργαστη που θα παρεις.

Και το πιο σπαστικο ειναι πως αυτοι οι 15 δισκοι ειναι χωρητικοτητας απο 250GB και πανω !!! Δηλαδη με αναγκαζουν να παρω 2Χ250GB για raid1 , τη στιγμη που κανω τη δουλεια μου και με το παραπανω με δυο 80αρηδες !

Πρεπει δηλαδη τωρα , να αγορασω και 2Χ250GB δισκους:076: .... Γιατι αλλιως , δε μπορω να κανω raid1 σε αυτη τη μητρικη .

Εχω raid0 τους raptors , αλλα θελω και raid1 για τα δεδομενα μου . Πως γινεται αυτο ΟΕΟ ???????:100:

ας μήν ξεχνάμε πως σε "σοβαρούς" ελεγκτες βάζουμε και σοβαρούς δίσκους....γιατί ναι ρε μεγάλε κάνουμε δουλεια με 2 80άρηδες ...αλλά όταν ακούει ο άλλος raid (και δεν ενοώ επιδρομή :D) σου λέει "ωωω...έχεις πολύ πράμα εσύ..." οπότε λογικό μέχρι ενός σημείου να θέλει τουλάχιστον 250gb σε δίσκους...αυτό πάντος που έιναι κακό και ασυγχώρητο είναι ότι 1ον δεν το λέει πουθενά και δεύτερον...δεν μπορουν όλοι να έχουν 250 γίγα δίσκους για να στήσουν raid αν και κανονικά θα έπρεπε (πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη)να υποστηρίζονται ακόμα και δίσκοι πανομοιότυπο των 20 μέγα !!!!!:eek: η άαλη λύση είναι να μπουν γομαροδίσκοι στην εικόνα σιλικόνης !:eek: (silicon image) και στα απλά SATA άν παρέχουν υποστήριξη για raid να μπουν τα ραπτόρια.....μέχρι ενός σημείου καταλαβαίνω γιατι το έκανε αυτό η ASUS ...από την στιγμή ειδκά που είναι full hardware raid controller και δεν παίρνει καν drivers και θέλει μεγφάλους δίσκους...από την άλλη πολυ κακώς που δεν κάνει αναφορά γιαυτό το θέμα

• 4 weeks later...
To κάθε ευρώ της. Από τις καλύτερες για oc αν και λίγο παράξενη

O dellman πραγματικά κατάφερε μια μια μονο πρόταση να συνοψίσει τις εντυπώσεις -τις δικές μου αλλα και πολλών άλλων πιστεύω- για το εν λόγω MB.

Είπε πολλά με λίγες μόνο λέξεις...

• 2 weeks later...

Υπάρχει πρόβλημα με την ένδειξη θερμοκρασίας του επεξεργαστή στο bios όταν κουμπώνω το phase στον conroe 6600 σε αυτήν την μητρική , δείχνει +127,6 oC. Δεν τόλμησα να μπώ στα windows και το έκλεισα αμέσως το pc. Το πρώτο πράγμα που έκανα είναι να βγάλω την κεφαλή από το phase να δω αν έχω κακκή επαφή με το core , αλλα η επαφή είναι άψογη !! Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το bios - μητρική (1101 έκδοση bios) να μπουτάρω windows ? έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα? το συστημά μου είναι αυτό της υπογραφής μου. υπόψην έψαξα στο φορουμ για τυχόν παρόμοιο θέμα αλλα δεν βρήκα τίποτα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.