Jump to content

amd socket am2 heatsink

bourlas1442169067

Recommended Posts

αγορασα προσφατα mia μητρικη asus socket ΑΜ2 αλλα δεν βρισκω καμια ψυκτρα της προκοπης μονο στο πλαισιο εχει την zalman 9500 υπαρχει κανενα κολπο πατεντα να μπει καποια ψυκτρα για 939/775 η οτι αλλο socket σε am2?

αν και δεν εχω δει Αμ2 μητρική, γιατι εχω την εντυπωση οτι οι περισσότερες ψυχτρες (αν όχι όλες) που πανε σε 939 πανε και σε ΑΜ2???

μπορεί καποιος να το διαψευσει / επιβεβεωσει αυτο?

-----

edit

τελικα πριν μιλήσει κανεις πρεπει να βουταει τη γλώσσα του στο... google...

τελικά το αντιστροδο ισχύει... ΔΕ κανουν οι 939 για ΑΜ2.

-----

edit 2

εδω ειναι μία λιστα AM2 συμβατων ψυκτρών. http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=2&artpage=1855&articID=451

• 3 weeks later...

Η 9500 αν και ακριβούτσικη ειναι κορυφαία ψύκτρα, ειναι αποδοτική, σχετικά ήσυχη και δεν πιάνει το μισό χώρο μέσα στο κουτί (ειναι και ελαφριά σχετικα, οπότε αν μετακινήσεις το pc δεν έχεις το φόβο να ξεκολλήσει)... ;-)

θα διαφωνήσω φίλε silencer για την απόδοση και κυρίως για την απόδοση προς την τιμή της. Στα περισσότερα reviews που έχω δει δεν κάνει κάτι ιδιαίτερο, εντάξει αποδίδει καλύτερα από την stock αλλά κάνει και 50 κάτι ευρώ, όσο κάνουν άλλες σίγουρα καλύτερες ψήκτρες.

• 2 months later...
Η 9500 αν και ακριβούτσικη ειναι κορυφαία ψύκτρα, ειναι αποδοτική, σχετικά ήσυχη και δεν πιάνει το μισό χώρο μέσα στο κουτί (ειναι και ελαφριά σχετικα, οπότε αν μετακινήσεις το pc δεν έχεις το φόβο να ξεκολλήσει)... ;-)

Από όσο ξέρω κι ας με διαψεύσει κάποιος δεν είναι κίνδυνος να ξεκολλήσει η ψύκτρα. Οι κατασκευαστές τον επεξεργαστών δίνουν άνω όριο τα 450 gr για βάρος ψύκτρας έτσι ώστε οι κραδασμοί κατά την μετακίνηση να μην καταστρέψουν τον πυρήνα.

Αν ψάξεις την αγορά πολύ λίγες ψύκτρες πληρούν τις προυποθέσεις ενώ ταυτόχρονα είναι άνω του ικανοποιητικού σε ψύξη (χωρίς κάποιο fan που να νομίζεις ότι ετοιμαζεσαι για απογείωση).

-----------------------------------------

Δεν ξέρω αν είναι συμβατή με επεξεργαστή AMD AM2 αλλά ρίξε μια ματιά εδώ.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650406

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.