Futuristic Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2005 Μόλις έβαλα την dsl γραμμή επιτέλους, σύνδεσα το modem jetspeed αλλά το λαμπάκι παίζει.... δεν συνδέεται...τι να κάνω ... help me Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Ιανουάριος 27, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Σε isdn η pstn γραμμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuristic Ιανουάριος 27, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 pstn Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Ιανουάριος 27, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Σε πηραν τηλεφωνο απο τον οτε και σου ειπαν οτι ενεργοποιηθηκε?Συνδεσες σωστα το modem και το splitter/φιλτρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuristic Ιανουάριος 27, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Έχω PSTN γραμμή σήμερα την ενεργοποιήσαν, άνοιξε τελικά το λαμπάκι στο jetspeed 520 αλλά δεν μπορώ να ανοίξω τίποτα στο νετ.Τις ρυθμίσεις τις έβαλα που μου είπε η forthnet, έκανα και upgrade firmware, firewall το ειχα κλειστό, στο USB το έχω βάλει το modem, παρακάτω δεν έχω ιδέα.τίποτα τηλς του οτέ εκτός από 134 ξέρετε;thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 27, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 To spliter το εβαλες ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuristic Ιανουάριος 27, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 δεν έχει splitter, filter έχει και όχι δεν το έβαλα, αυτό στο τηλ δεν πάει? το έιχα αποσυνδέσει τελείως την τηλεφ. συσκευή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manik Ιανουάριος 27, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Πρώτον βγάλτο από την USB και βάλτο στην Ethernet.Δεύτερον δήλωσε τις IP στα TCP/IP properties. Τρίτον στις ρυθμίσεις των browser βάλε να συνδέονται με direct connection.Το firewall δεν παίζει και πολύ ρόλο αν το modem συνδέεται μέσω UPnP.Δες και πες μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuristic Ιανουάριος 28, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Βασίκα έχω αρκετές απορίες.Πρώτο: Σύνδεσα modem (jetspeed 520), γραμμή (ανάβει το λαμπάκι κανονικά), φιλτράκια για το τηλέφωνο (ολα οκ), σύνδεση με forthnet κομπλέ, αλλά δεν μπορώ να ανοίξω καμία σελίδα στο ιντερνετ, η να μπω mIRC ή γενικότερα να κάνω οτιδήποτε. Τι φταίει; Πρέπει να κάνω port forwarding? Εάν ναι ακόμα και για το Http?Δεύτερο: Προσπάθησα να κάνω port forwarding, μπαίνω κανονικά στην σελίδα με τα NAT και περνάω κάποιες ports αλλά σε κάποιο σημείο κολλάει (και σε άλλα σημεία γενικότερα κολλάει) και για να ξαναλειτουργίσει η σελίδα του router πρέπει να το βγάλω από την πρίζα και να κάνει ξανά εκκίνηση. Τι μπορεί να φταίει;Τρίτο: Υπάρχει κάποιο site που να μου λέει ποιες πόρτες πρέπει να ανοίξω για κάθε προγραμμα ξεχωριστά; π.χ. kazaa, e-mule, mirc, messenger, norton antivirus κτλ κτλ.Τέταρτο: Γενικότερα υπάρχουν κάποιες άλλες ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω;Πέμπτο: Ενώ η σύνδεση που πήρα είναι 256/128 στις properties της σύνδεσης, αλλά και στην home σελίδα του router μου γράφει 384 / 128. Γιατι?Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuristic Ιανουάριος 28, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 ΑΑΑ, και τι είναι το port triggering (πως ενεργοποιήτε και πως λειτουργει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Φεβρουάριος 1, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 απλα σβησε την dialup connection και θα δουλευει και εγω πρωτη φορα ειχα φρικαρει τελικα εκανα κατα τυχη αυτο και δουλεψε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟLORIN Φεβρουάριος 4, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Μιας και μιλατε πανω στο θεμα λεω να βαλω και εγω μια ρημαδα dsl.εχετε να προτεινετε καποιον συγκεκριμενο provider kai modem? Τωρα εχω pstn. Ευχαριστω εκ των προτερων.:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 4, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 forthnet είμαι πολύ ικανοποιημένος Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 4, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Δεν ξερω αν το ρουτερ σου ειναι DHCP server, δες στις ιδιοτητες της τοπικης συνδεσης αν εχεις GATEWAY k DNS σωστα δλδ: GATEWAY την ip του ρουτερ πχ 192.168.1.1 DNS τα DNS ip της forthnet! δες εδω: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟLORIN Φεβρουάριος 4, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΤΙΜΕΣ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ.. ΑαΑαΑαΑαΑαΑαΑαΑαΑαΑαΑαΑαΑΑΑΑαααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟLORIN Φεβρουάριος 4, 2005 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Απο οτι γνωριζω το Voice over IP δεν παρεχεται απο τους providers... ξερετε κανεναν πλαγιο τροπο? :clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 4, 2005 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Futuristic Βασίκα έχω αρκετές απορίες. Πρώτο: Καλυτερα συνδεσε το με ethernet. Δεύτερο: θα σε γελασω... Τρίτο: Βασικα σε καθε προγραμμα αν πας στα options εχει πληροφοριες για τις πορτες και βλεπεις αναλογως...Δε χρειαζεται για ολα port forwarding,παντως το usr 9106 που εχω εχει καποια stadar προγραμματα και ρυθμισεις για αυτο το σκοπο... Τέταρτο: Κοιτα εδω εδω απο τον zotrix ή και adslgr Tσεκαρε αυτα και μετα βλεπεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Φεβρουάριος 5, 2005 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αυτό θα λύσει το πρόβλημα της σύνδεσης: Click Me!Το control panel του modem δεν ανοίγει επειδή έχεις ενεργοποιημένο το firewall του pc. Απενεργοποίησε το και ανοίγει κανονικά.Για το port forwarding οι απορίες σου θα λυθούν στο www.portforward.comΕγώ δεν έχω καταλάβει ακόμη τι πρέπει να κάνω για να ρυθμίσω το ΝΑΤ, όταν η IP αλλάζει να αλλάζει και στους κανόνες, γιατί τώρα κάθε φορά που αλλάζει η ΙΡ, όλα οι κανόνες είναι άχρηστοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 5, 2005 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από bleo8onhs Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμη τι πρέπει να κάνω για να ρυθμίσω το ΝΑΤ, όταν η IP αλλάζει να αλλάζει και στους κανόνες, γιατί τώρα κάθε φορά που αλλάζει η ΙΡ, όλα οι κανόνες είναι άχρηστοι. Δεν λεμε το ip του υπολογιστη αλλα του modem...(συνηθως 192.168.χ.χ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.