_daemon_ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2006 Καλησπέρα,αντιμετωπίζω ένα παράξενο πρόβλημα. Για μερικούς μήνες ήμουν με τον wmp 11 αλλά μετά από λίγο καιρό συνειδητοποίησα πως δεν έβαζε στην library όλα τα albums μου. Το αναφέρω στο newsgroup της ms, μου λένε its a beta. Οκ λοιπόν, γύρισα στον wmp 10. Και αυτός όμως εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα τώρα! Για παράδειγμα αν έχω πολλά albums στο ίδιο directory διαλέγει 3-4-5 το πολύ από τα π.χ. 10. Ακόμα και manually να κάνω add media files, δεν τα βάζει! Έκανα μέχρι και re-install αλλά τίποτα. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Να ανοίξω κανά ticket στην ms; Να αλλάξω σε winamp; Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer1442169067 Ιούλιος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Πριν πώς ήταν με τον 10?Ή δεν το είχες δοκιμάσει? Εγώ προσωπικά (και θέλω να ανοίξω και πολλ γι'αυτό) μόνο με το mmjb έχω δει προκοπή σε τεράστιες βιβλιοθήκες (έχει και το mp3pro που με βολεύει, και πολλά κόλπα στο tagging) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_daemon_ Ιούλιος 3, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Αρχικά με τον 10 ήταν οκ. Η μετάβαση στον 11 κάπου χάλασε και δυστυχώς δεν έφυγε με την επανεγκατάσταση του 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer1442169067 Ιούλιος 4, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 mmjb ή φορμάτ όπως θα φαντάζεσαι.Εκτός και αν ο φανταστικός mad έχει κάποια ιδέα. Γενικά δεν έχω μάθει κανένα άλλο ολοκληρωμένο Player για αναπαραγωγή αλλά και πιο σημαντικά διαχείριση βάσης. Το 10 είναι άρτιο κατά την άποψή σου σε σχέση με το mmjb 10? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Ιούλιος 5, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Έχεις δοκιμάσε να φτιάξεις τις playlist με κάποιο άλλο πρόγραμμα και να τις εισάγεις?Να πω την αλήθεια δεν έχω δουλέψει καθόλου έτσι τον WMP11, οπότε εικασίες κάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.