Jump to content

windows media player 10-11

_daemon_

Recommended Posts

Καλησπέρα,

αντιμετωπίζω ένα παράξενο πρόβλημα. Για μερικούς μήνες ήμουν με τον wmp 11 αλλά μετά από λίγο καιρό συνειδητοποίησα πως δεν έβαζε στην library όλα τα albums μου. Το αναφέρω στο newsgroup της ms, μου λένε its a beta. Οκ λοιπόν, γύρισα στον wmp 10. Και αυτός όμως εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα τώρα! Για παράδειγμα αν έχω πολλά albums στο ίδιο directory διαλέγει 3-4-5 το πολύ από τα π.χ. 10. Ακόμα και manually να κάνω add media files, δεν τα βάζει! Έκανα μέχρι και re-install αλλά τίποτα. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Να ανοίξω κανά ticket στην ms; Να αλλάξω σε winamp; Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ πολύ

Πριν πώς ήταν με τον 10?Ή δεν το είχες δοκιμάσει? Εγώ προσωπικά (και θέλω να ανοίξω και πολλ γι'αυτό) μόνο με το mmjb έχω δει προκοπή σε τεράστιες βιβλιοθήκες (έχει και το mp3pro που με βολεύει, και πολλά κόλπα στο tagging)

mmjb ή φορμάτ όπως θα φαντάζεσαι.Εκτός και αν ο φανταστικός mad έχει κάποια ιδέα. Γενικά δεν έχω μάθει κανένα άλλο ολοκληρωμένο Player για αναπαραγωγή αλλά και πιο σημαντικά διαχείριση βάσης. Το 10 είναι άρτιο κατά την άποψή σου σε σχέση με το mmjb 10?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.