Jump to content

USB 2.0 FLASH DISK 5.12TB?!?!

subneo

Recommended Posts

και ΄γω το ειδα...ηταν ενας Ελληνας που πηρε μερος στο παγκοσμιο διαγωνισμο πληροφορικης και βγηκε πρωτος αφηνοντας πισω Κινα και Ρωσια...απ'οσα ειπε καταλαβα οτι χρησιμοποιοντας την μεθοδο συμπιεσης haufman (ή οπως λεγεται τεσπα :p ) μαζι με ανεπτυγμενους αλγοριθμους καταφερε να χωρεσει σε ενα 512αρι stick δεδομενα 5.12 TB...!!!...επισης συμπληρωσε οτι δεχεται πολλες προτασεις συνεργασιας απο μεγαλες εταιριες του χωρου...

Όπως τα λεει ο φιλος παραπανω, βγηκε στην τηλεοραση λόγω της πρωτιας που πήρε σε διεθνη διαγωνισμο ευρεσητεχνιας! Μπράβο στο παλικάρι, αν εχεις μυαλο...

Οφ τοπικ.-/=-/--

Το CD και βεβαια το εφηυραν Έλληνες.

Το πρώτο CD που κατασκευασαν είναι παγκοσμίως γνωστό και μάλιστα, είχε και κλείδωμα που κανεις δε μπορεί ως σήμερα να σπάσει

περισσότερα εδώ

Ναι εντάξει. Λέμε για CD. Δεν μπορούμε να θεωρήσουμε CD οτιδήποτε το στρογγυλό που γράφει δύο τρεις προτάσεις πάνω. Με την ίδια λογική ο πρώτος που έφτιαξε τροχό μπορεί να θεωρηθεί και ως ο εφευρέτης του αυτοκινήτου.

Για το κλείδωμα που λες, νομίζω είναι το laserlock και αν δεν κάνω λάθος έχει σπάσει.

Edit

Είναι το laserlock και είναι της MLS. Η πλάκα είναι ότι αν βάλεις laserlock στο google το πρώτο link είναι το επίσημο site και το δεύτερο site με πληροφορίες παράκαμψης της εν λόγο προστασίας!!!

Offtopic συνεχεια

Για το κλείδωμα που λες, νομίζω είναι το laserlock και αν δεν κάνω λάθος έχει σπάσει.

To παιδι παραπάνω αναφέρεται στην Γραμμική Α' που ομολογουμένως δεν εχει σπάσει μέχρι σημερα:069:

Οφ τοπικ.-/=-/--

Το πρώτο CD που κατασκευασαν είναι παγκοσμίως γνωστό και μάλιστα, είχε και κλείδωμα που κανεις δε μπορεί ως σήμερα να σπάσει

περισσότερα εδώ

Αν και δεν εννοούσα ακριβώς αυτό (:003: ) με την αναφορά μου στο cd.. anywayz.. δικαιώθηκα!!:041: :038: :082: :026:

Offtopic συνεχεια

To παιδι παραπάνω αναφέρεται στην Γραμμική Α' που ομολογουμένως δεν εχει σπάσει μέχρι σημερα:069:

Ακριβώς αυτό.

Και σε όσους σπευδουν να με κατακρίνουν, :p , και ομως, η ιδεα της αποθήκευσης δεδομένων σε στρογγυλό μέσο είναι των αρχαίων Ελλήνων. Απλά στην περίπτωση του CD υλοποιείται μεσα απο την τροποποίηση της επιφάνειας του μέσου με ακτίνες λεϊζερ και όχι με την χαραξη σε φρεσκο πηλό. Η τεχνολογία περιορίζει τον τρόπο υλοποίησης της εκάστοτε ιδέας.:102:

• 2 weeks later...
Οφ τοπικ.-/=-/--

περισσότερα εδώ

Είναι απλό..

ΑΝ κάθετες γραμμές είναι 0 και οριζόντιες το 1 και οι «/» το 01 και οι «\» το 10.. τότε θα βρεις κάποια στοιχεία που μπορείς με το πρόγραμμα που είχε ο τυπάς στην τηλεόραση και έκανε την συμπίεση να κάνει extract το αρχαίο CD σε έναν φάκελό. Από εκεί και πέρα πόσα GB αρχαίου ελληνικού σκληρού δίσκου θα χρειαστείς είναι άλλη ιστορία των ρωμαίων..:082: :082: :082: :082: :082:

Στο θέμα μας τώρα..

Αν πράγματι γίνεται τόσο μεγάλη συμπίεση τότε αυτό θα είναι αρκετά χρήσιμο ειδικά αν έχουμε έναν που του έχει διαγραφεί το partition(από λάθος χειρισμό) και θέλει επαναφορά(200GB).. τότε του λέμε : Αγόρασε έναν δίσκο 350MB και πιστεύω θα αρκεί για την επαναφορά των δεδομένων σου :110: :110:

• 1 month later...

1.)To εχω ακουσει και εγω αυτο παιδια. Οτι τον πηραν τον τυπο σε μια εταιρια εξω. Οχι θα τον αφηναν.......

2.)Τωρα για το cd δεν εχω ακουσει κατι αλλα δεν θα μου προξενησει εκπληξη αν ειναι οντως αληθεια.

3.) Επισης συμφωνω με τον φιλο που ειπε οτι μας δινουν το 1/1000 απο αυτα που εχουν για ευνοητους λογους........λογικο το βρισκω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.