Jump to content

Kingston Value RAM 2x512 ~ HTT 245 !!!

diperr

Recommended Posts

Καινούργιος κι εγώ με το ocing και η απορία μου είναι η εξής:

Με τη σύνθεση της υπογραφής έχω φτάσει τις μνήμες με ένα 1:1 στα 245 (490) με Vdimm=2.7 και 3-3-3-6.

Το έχω τεστάρει με 3DMARK05, s&m loop (1,2,3,4) και Sandra05 Burn.

Έχετε ξαναδει κάτι τέτοιο ή να τις περιμένω από καιρό σε καιρό "καλοψημένες" ;;;

Ευχαρίστω!

Δηλαδή "chiquita" η CPU;

Αν θυμάμαι καλά με command rate = 1T δούλεψε στα 220 όχι όμως error free, μόνο ένα bench βγήκε απλά να δω διαφορά.

Σε άλλη περίπτωση με divider 5/6 ή 2/3 στα 245 blue screens.

To μόνο που δεν δοκίμασα είμαι με FSB=200 και 1:1 τις μνήμες αν και έχω την εντύπωση ότι δε θα αλλάξει το σκηνικό...

Και στο 1Τ και στα 2Τ τα timings που βάζω είναι τα ίδια δηλαδή 3-3-3-6.

Που σημαίνει στην περίπτωση μου δεν είναι τα timings που με κόβουν.

Δεν ειπα οτι αλλαζεις τα timings αλλα λογο του 2Τ οι μνημες παιζουνε εκει περα. Αν βαλεις 1Τ εννοειται θα παιξουνε παρακατω. Με την αλλαγη απο 1Τ->2Τ κερδιζεις καποια mhz (με οποιες αλλες επιπτωσεις τεσπα).

Δεν ειπα οτι αλλαζεις τα timings αλλα λογο του 2Τ οι μνημες παιζουνε εκει περα. Αν βαλεις 1Τ εννοειται θα παιξουνε παρακατω. Με την αλλαγη απο 1Τ->2Τ κερδιζεις καποια mhz (με οποιες αλλες επιπτωσεις τεσπα).

Εννοείς ότι με χαλαρά timings δεν μπορούν να παίξουν με 1Τ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.