sussie Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2005 Παιδια χρειαζομαι οπωσδηποτε το us robotics 9106...(στηνω ασυρματο δικτυο) αλλα δεν το βρισκω πουθενα (mgmanager , eshop , γραμμη).....Ξερει κανεις που αλλου μπορω να το βρω ;Καμια αλλη πληροφορια ; Μαγαζια απο την υπολοιπη Ελλαδα ;Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 27, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 είναι σε έλλειψη πολύ καιρό (πάνω από μήνα)πολύ δύσκολα θα το βρεις..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Ιανουάριος 27, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Μπες στο adslgr.com (αυτη την στιγμη δεν δουλευει, μεταφερονται σε αλλο server) και ψαξε στις αγγελιες . Ετσι βρηκα και εγω το δικο μου οταν υπηρχε σε ελλεψη στην αγορα. Επισης καπου ειχε παρει το ματι μου ενα θρετ για ομαδικη παραγγελια που κανονιζαν τα παιδια εκει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Ιανουάριος 27, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Στη Θεσσαλονικη το εχω βρει σε ενα μαγαζι στην Εθνικη Αμυνης.Δεν θυμαμε το ονομα του μαγαιζιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sussie Ιανουάριος 27, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Παντως αν το βρεις γραψτο σε παρακαλω,Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Ιανουάριος 27, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Οντως στο adslgr παιζει ομαδικη για το us robotics!!Παντως δεν νομιζω να το βρεις ευκολα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Ιανουάριος 27, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Μολις βρηκα τη σακουλα απο το μαγαζι.Computer Praxis λεγετε ειναι στην εθνικης αμυνης 32τηλ. 2310 226514 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sussie Ιανουάριος 27, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Ρε παιδια ψαχνω να βρω εναν τυπο που ελεγε σε topic στο adslgr.com (το οποιο κανει αναβαθμιση) οτι του εχουν μεινει μερικα us robotics 9106 και μενει στην Χαλκιδα...Αν ξερει κανεις κατι η αν μπαινει ο ιδιος εδω ας απαντησει.Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 27, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Ξερω εγω...απο αυτον το πηρα εχθες....σε λιγακι PM... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sussie Ιανουάριος 28, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 οκ περιμενω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.