dellman Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2006 Λοιπόν παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Είμαι δίπλα σε σταθμό τρένου, ισόγειο σε πεντάοροφη πολυκατοικία. Θέλω να βάλω κεραία σε 2 τηλεοράσεις. Εξωτερική βέβαια αλλά όσες έχω δει δεν έχουν καλή απόδοσηΤι λύση θα χρειαστώ για να μοιραστεί το σήμα χωρίς απώλειες και να έχω καλή απόδοση στο σήμα
Greek Ιούλιος 1, 2006 #2 Ιούλιος 1, 2006 Αν έχεις απώλειες μπορεει να φταίει και το καλώδιο αν χρησιμοποιείς το κεντρικο.. ΚΑλό είναι να πάρεις ένα καινούργιο και να υταβήξεις νέα γραμμή αν είναι εύκολο.αλλιώς όποια κεραία και να βάλεις τα ίδια είναι......
dellman Ιούλιος 1, 2006 Author #3 Ιούλιος 1, 2006 Καλά η κεραία θέλει αλλαγή είναι πολύ λίγα db για την περιοχή που είμαι. Ρωτάω αν έχει αντιμετωπίσει παρόμοια περίπτωση και τη λύση έδωσε. Γιατί και τρένο κάνει τρελή παρεμβολή και ότι είμαι χωμένος στο ισόγειο και ότι θέλω για 2 τηλεοράσεις
coolmind Ιούλιος 11, 2006 #4 Ιούλιος 11, 2006 Υπαρχουν ενισχυτες σηματος με εξοδους για δυο τηλεορασεις.Σε οτι εχει να κανει με κεραια οι καλυτερες εδω και χρονια ειναι οι televes αλλα δεν ειναι και απολυτο οτι θα σου λυσει το προβλημα που εχεις.
yanni Ιούλιος 11, 2006 #5 Ιούλιος 11, 2006 Συνήθως ένα απλό splitter την κάνει την δουλειά, αρκεί να είναι καλό. Ο Κατουμάς έχει κάτι μεταλλικά made in Germany που είναι αρκετά καλά - αν και εκεί που είμαι εγώ έχω καλό σήμα. Σε σύγκριση όμως με ένα πλαστικό που είχα πάρει πάλι από τον Κατουμά, είναι μέρα με την νύχτα.Επίσης φρόντισε να έχεις καλό καλώδιο για την κεραία μιας και είναι όλα τα λεφτά. Οπωσδήποτε χάλκινο και με θωράκιση - δεν ξέρω πως λέγεται. Η θωράκιση είναι σαν χάλκινο χαρτί γύρω από τα καλωδιάκια της γείωσης.
Iannis Ιούλιος 11, 2006 #6 Ιούλιος 11, 2006 Αχ ειχα μεγαλο προβλημα με το θεμα Λοιπον:1- καλης ποιοτητας καλωδιο2- ενυσχητης κεραιας διαιρούμενος Το ενα κοματι μπαινει αμεσως μετα την κεραια max μηκος καλωδιου 30-40 cm και το αλλο στο σπιτι με 2 εξόδους για TVΠαρε καλο ενυσχητη μονο για UHF με ρυθμίζομενη ισχη εξοδου. 3-κεραια yanky κατευθηνομενη οχι το τετραγωνο πλεγμα.κοστος max 100 € και καλη δυναμη εγω εβαλα καλωδιο και φυσακια Monster Cables (οχι ματισεις στο καλωδιο )
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.