kIlGoRi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2005 Ο σκοπος που δημιουργησα αυτο το thread ειναι να συγκεντρωσω τους οποιουσδηποτε fan του παιχνιδιου και να συζητηθουν θεματα οσο αφορα αυτο του sequence της ΕΑ και να βρεθουν mods τα οποια να αξιζουν επισης γενικες αποψεις για το παιχνιδι και οποιος ενδιαφερεται για τον σχεδιασμο mod για το Battlefield ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 27, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Δεν κάθεσαι να διαβάσεις λέω γω... Μου θες και battlefield:nerd: :-O Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Ιανουάριος 27, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 εεε μετα την εξεταστικη :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 27, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 πάντως το BF2 το περιμένω και γω, μια και το μόνο παιχνίδι που παίζω αυτό το καιρό είναι το BF-V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mobster Ιανουάριος 27, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 BFV εδώ. Το DICE CITY mod είναι καλό και έχει γέλιο. Τα άλλα τύπου POE και TOD αρκετά καλά, αλλά στο ίδιο μοτίβο με BFV. Το WWWII πάρα πολύ καλό αλλά μόνο 3 χαρτες.Το BF2 δεν μπορώ να πω ότι το περιμένω, και ο λόγος είναι ότι σίγουρα θα χρειαστώ νέα κάρτα γραφικών, αν όχι και γενικότερη αναβάθμιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιανουάριος 27, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 ...χτες συγκεκριμενα ειχα παει σε ενα φιλο που ειναι αρρωστος με το BF ....και τα mods DC, DC extended , FH ,Merciless Creation....και αλλα πολλα....ειναι βεβαια σε προχωριμενο σταδιο η κατασταση του .... :p .... να και ενα λινκ... http://www.greekopforces.gr/forum/viewtopic.php?t=992&highlight=&sid=c44e9e57d41e0da7a48e4be30a1de9c7 ....ειναι χωμενος και σε clan....και ειναι ηδη και δοιηκητης στους GR-OF ...τεσπα.. Τα παιδια εχουν κανει αρκετα καλη δουλεια και εχουν στησει και server με 20mbit γραμμη...και οργανωνουν αγωνες με ομαδες απο εξω αλλα και φιλικους... Ειμαι και γω μεσα στην αρρωστια αλλα τον τελευταιο καιρο το εχω αφησει λογο δουλειας.. και παιζουμαι μονο σε τοπικο lan οταν μαζευομαστε.....παντως γενικα ψαχνουν κοσμο που να γουσταρει... για ψαχτο λιγο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mobster Ιανουάριος 27, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Χαχα, τα παιδιά είναι απίστευτα. Εύγε, τι άλλο να πω. Κρίμα που δεν παίζουν BFV, αλλιώς θα χωνόμουν κι εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Ιανουάριος 28, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 κατι ξερουν bf1942 ειναι για ατελειωτες ωρες καψιματος σε λαν αλλα για ατελειωτες λεμε !!!!!σκεφτομουν για ενα μοντακι ... πρεπει μετα την εξεταστικη να ξαναπιασω το 3dsmax Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.