Jump to content

Βοήθεια για AIMS Lab VideoHighway TV

Γιάννης_84

Recommended Posts

Βρέθηκε στα χέρια μου αυτή η isa καρτούλα tv tuner αλλά δεν έχω ιδέα για τις δυνατότητές της. Αρχικά, μήπως ξέρει κανείς τι τσιπάκι φοράει;

φιλε η καρτα αυτη

DSC01696.JPG ειναι αρκετα καλη τουλαχιστον για τα χρονια της εχει τρελη ποιοτητα εικονας, αλλα δεν κανει και πολλα εχει video in και τουνερ.

την εχω σε εναν παλιο υπολογιστη 350/92mb που τον εχω μονο για μπ3 και τβ στο εξωχικο στο δωματιο μου

φυσικα λογο παλαιοτητας τρεχει μονο σε win95/98

η καρτα δεν χρησημοποιει καθολου επεξεργαστη ουτε καρτα γραφικων.

πρεπει να εχεις και το καλωδιο που βγενει απο αυτη και μπενει στην καρτα γραφικων,ετσι πλεον την οθονη την συνδεεις στην εξοδο της καρτας για οθονη.

αν θελεις drives πες μου να σου στειλω αυτους που εχω. ειναι δοκιμασκενοι σε 95/98se

οπως επισεις μπορω να σου πω και τα πιν ουτ του καλωδιου μια που εγω ειχα χασει το δικο μου και εφτιαξα δικο μου καλωδιο.

δεν δουλευει με κανενα αλλο προγραμα.. ειναι δοκιμασμενα ολα..

Ναι αυτή DSC01696.JPG ακριβώς είναι η κάρτα. Ότι software/drivers έχεις για αυτήν θα μου έκανες μαγάλη χάρη να μου τα έστελνες. Ευτυχώς έχω και το Υ VGA καλώδιο. Στην αρχή μου είχε δώσει ο θείος μου σκέτη την κάρτα αλλά με προβλημάτισε η ύπαρξη του vga βύσματος δεδομένου ότι δεν είδα π.χ. μνήμες πάνω στην κάρτα ώστε να πω ότι είναι και αυτόνομη vga οπότε υπέθεσα ότι μου λείπει κάποιο καλώδιο και ευτυχώς το είχε κρατήσει, το βρήκε και μου το έδωσε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.