Chr1442169074 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2006 Έχω το Plextor PX-716A κ το εξής πρόβλημα: Ενώ επί 1 χρόνο δούλευε κανονικότατα κ χωρίς πρόβλημα , ξαφνικά κ χωρίς καμία απολύτως αλλαγή στο σύστημα(default timings κλπ) έπαψε να αναγνωρίζει τα cds/dvds που βάζω μέσα. Απλά το drive εμφανίζεται σαν να είναι άδειο. Το σύστημα το αναγνωρίζει κανονικά χωρίς να βλέπω κάποιο πρόβλημα στον πίνακα ελέγχου. Επίσης λειτουργεί το eject άρα υποθέτω πως υπάρχει επικοινωνία κ οι συνδέσεις του είναι κανονικές , όπως άλλοστε ήταν τόσο καιρό. Έχω κάνει κ update το firmware αλλά κ πάλι τα ίδια. Βοηθήστε plz!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike299_19991442169156 Ιούνιος 28, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2006 Πιθανότερο είναι να τα έχει φτήσει. Πάντως έχουν τρια χρόνια εγγύηση οπότε είσαι καλλυμένος Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Ιούνιος 28, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2006 στείλε ένα e-mail στην plextor και πες τους το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.Ρίξε όμως πρώτα και ματιά στα παρακάτω site:Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις για Plextor Drives (FAQ)hxxp://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=49767(φαίνεται ότι αρκετοί χρήστες έχουν φτάσει στο ίδιο σημείο μετά από ένα χρόνο περίπου!!!)hxxp://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=180146(Αν σου έχει τελειώσει η εγγύηση..μια ανορθόδοξη μέθοδο!)hxxp://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=184466 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιούνιος 28, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2006 Στείλε mail και θα σου στρίλουν πίσω ένα εργαλείο για έλεγχο.. Θα τους απαντήσεις και σε 3-4 μέρες θα σου στείλουν άλλο και ίσως να βαστήξεις το παλιο....Εγώ έτσι έκανα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chr1442169074 Ιούνιος 28, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2006 Οκ παιδιά , είπα μήπως το πρόβλημα λυνόταν με κάποιο πιο απλό τρόπο. Μόλις έστειλα ένα μηνυματάκι στην plextor , thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.