Suedehead Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2005 ξεθαψα προσφατα ενα CD μουσικης το οποιο ειναι copy controlled. Αυτο σημαινει οτι δεν παιζει με καποιο media player αλλα μονο με το embedded. Προσπαθω να το κανω wav μεσω Nero, Audiograbber αλλα τα εξαγομενα αρχεια ειναι παραμορφωμενα (παρασιτα etc). τα οποια ακουγεται πολυ πολυ ασχημα στο minidisc. Υπαρχει καποιο προγραμμα........?P.S. Ενταξει καλο το copy control αλλα ελεος αγαπητες μου εταιρειες στο Minidisk μου θελω να τα ακουσω..........
kIlGoRi Ιανουάριος 27, 2005 #2 Ιανουάριος 27, 2005 δοκιμασε το alcohol 120 % νομιζω οτι κανει αυτη τη δουλεια
sotiris Ιανουάριος 27, 2005 #3 Ιανουάριος 27, 2005 δεν κάνεις μια εγγραφή από το line in της κάρτας ήχου (π.χ. από discman) να τελειώνεις?γενικά με analog τρόπο πρέπει να γίνεται (π.χ. με το καλωδιάκι cd-> κάρτα ήχου).για digital ίσως να θέλει πιο πολύ ψάξιμο.
kIlGoRi Ιανουάριος 27, 2005 #4 Ιανουάριος 27, 2005 ναι οντως μπορεις να βαλεις το cdακι να παιζει να κλεισεις ολες τις πηγες θορυβου απο την καρτα ηχου σου και να κανεις μετα live recording σε wav
Suedehead Ιανουάριος 27, 2005 Author #5 Ιανουάριος 27, 2005 καλα ναι δεν λεω αλλα αυτο αποτελει την τελευταια λυση...
Suedehead Ιανουάριος 27, 2005 Author #8 Ιανουάριος 27, 2005 το CDακι ειναι σπιτι οποτε αυριο το βραδυ θα το κοιταξω, thnx anyway
netcrawler Ιανουάριος 27, 2005 #10 Ιανουάριος 27, 2005 Αυτο πάντως που έκανα εγώ με το CD των Iron Maiden (Copy controlled) το έκανα image με το alcohol μετά φώρτωσα το image σε ένα virtual Drive πάλι στο Alcohol και απο εκεί το έκανα rip σε mp3...
bleo8onhs Ιανουάριος 27, 2005 #11 Ιανουάριος 27, 2005 Δοκίμασε το anycd! Νομίζω και το anydvd κάνει για απλά cd!
fantacid Ιανουάριος 27, 2005 #13 Ιανουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris δεν κάνεις μια εγγραφή από το line in της κάρτας ήχου (π.χ. από discman) να τελειώνεις?γενικά με analog τρόπο πρέπει να γίνεται (π.χ. με το καλωδιάκι cd-> κάρτα ήχου).για digital ίσως να θέλει πιο πολύ ψάξιμο. Ε δε νομιζω να ειναι λυση η αναλογικη.Ενα απο τα ατου των md ειναι η επαναλμβανομενη ψηφιακη εγγραφη!Αν ειναι να γρεφεις αναλογικα πανε παρε κασσετοφωνακι να τελιωνεις!!
sotiris Ιανουάριος 27, 2005 #14 Ιανουάριος 27, 2005 δεν νομίζω ότι με μια ηχογράφηση 44.100 16bit stereo θα έχεις προβλήματα στην ποιότητα ήχου.πριν τα xp εσύ πώς άκουγες τα cd σου, digital?ούτος ή άλλως και το md συμπίεση κάνει για να τα περάσει. οπότε αυτό με το κασετοφωνάκι άτοπο,δεν τίθεται θέμα ποιότητας, εκτός αν μιλάμε για καμιά ac'97 intergraded που δουλεύει το ide και περνάει παράσιτα στον ήχο.απλά δεν κάθονται όλοι να ασχολούνται με τον κάθε άχρηστο αλγόριθμο της κάθε άχρηστης εταιρίας. φυσικά και βολεύει η ψηφιακή εγγραφή αν τρέξεις και ένα cddb και σου βγάλει και τους τίτλους έτοιμους.
fantacid Ιανουάριος 27, 2005 #15 Ιανουάριος 27, 2005 Μιλαω συγκεκριμενα για ΜD.εαν το md σου εχει optical in δεν νοητε καν αναλογικη εγγραφη.
hipro5 Ιανουάριος 27, 2005 #16 Ιανουάριος 27, 2005 Βρες ένα ΠΑΛΙΟ CD Rom........x4 και κάνε τα κομμάτια mp3 320Κ με το Audiocatalyst........ΔΕΝ υπάρχουν περιορισμοί στα ΠΑΛΙΑ CD Roms........
sotiris Ιανουάριος 27, 2005 #17 Ιανουάριος 27, 2005 ναι, αλλά στο pc θες να το περάσεις. αν το περάσεις στο pc, μετά το κάνεις ότι θες.μπορείς λοιπόν και αναλογικά να το περάσεις στο pc, αυτό εννοούσα. μετά το περνάς στο md από optical in, usb ή ότι άλλο συνδέεται.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.