htanso21 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2006 Καλησπέρα σε όλους.Υπάρχει πιθανότητα να καταφέρω να βρω δισκέτες τις παλιές τις μεγάλες; Δηλαδή τις 5.25¨ (έτσι δεν τις έλεγαν) ;Ψάχνω για μεγάλη ποσότητα, στην αρχή για καμιά 200άρια και έπειτα για 3.000 με 4.000 (ίσως και παραπάνω).Θέλω όμως να είναι αμεταχείριστες ως προς την εμφάνιση τους, δεν με ενδιαφέρει αν είναι λειτουργικές.Έχετε καμία άποψη στο που μπορώ να τις βρω; Ευχαριστώ.Θάνος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasThLB Ιούνιος 27, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2006 Καλησπέρα σε όλους.Υπάρχει πιθανότητα να καταφέρω να βρω δισκέτες τις παλιές τις μεγάλες; Δηλαδή τις 5.25¨ (έτσι δεν τις έλεγαν) ;Σωστός, 5.25" (πέντε και εικοσιπέντε ιντσών) τις λένε. Τις ποσότητες που θέλεις μόνο από κάποιο κατάστημα με μεταχειρισμένα μπορείς να τις βρεις νομίζω.Γιατί 200 με 4000 χιλιάδες και σε καλή κατάσταση από ιδιώτη δεν το βλέπω. (εγώ πρέπει να χω καμιά 6αριά σε κακό χάλι lol) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 27, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2006 Ebay Κοιτάξες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιούνιος 27, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2006 Τα Vista θες να βάλεις boot απο δισκέτες?Η μόνη περίπτωση να βριε είναι βολτα σε κάνα καταγώγιο στην Στουρνάρη , που έχουν ρετρό εξοπλισμο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aTEOfovos Ιούνιος 27, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2006 Η μοναστηρακι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
htanso21 Ιούνιος 27, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2006 Ebay κοίταξα αλλά δεν βρήκα ούτε για αστείο την ποσότητα που θέλω.Τώρα ή Μοναστηράκι πάω ή σε κανένα καταγώγιο, δεν πιστεύω να βρω όσες θέλω.Απλά παίζουν δυο σενάρια.Το πρώτο είναι να κάνω καμιά παραγγελία από Κίνα μεριά, αλλά για παραπάνω από 20.000 κομμάτια όπου δεν θα είναι original δισκέτες αλλά reblica, πράγμα που δεν με ενδιαφέρει.Το δεύτερο είναι να φτιάξω εδώ στην Ελλάδα κάτι που να ¨μοιάζει¨ σε δισκέτα, αλλά στα τεμάχια που θέλω. Γιατί και όλους να βρω στην Ελλάδα που θέλουν να πουλήσουν τις υπάρχον δισκέτες που έχουν, σίγουρα δεν φτάνουν το νούμερο που θέλω.Επίσης παίζει αλλά είναι δύσκολο για τα ελληνικά δεδομένα, να έβρισκα τίποτα ¨ξεχασμένες¨ παρτίδες από τέτοιες σε καμία αποθήκη αναλώσιμων… αλλά τρελό χλωμό… αν έμεινε τίποτα στοκ θα το έχουν πετάξει εδώ και καιρό… Link to comment Share on other sites More sharing options...
The King Ιούνιος 27, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2006 σπουδαζεις στην καλων τεχνων και εχεις κανενα project να φτιαξεις κατι σαν τον δρομεα που ητο στην ομονοια με φετες γυαλιου και να το κανεις με δισκετοφετες;Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο ποιο λογο μπορει να θελει καποις μια τετοια ποσοτητα δισκετων.εχω καμμια 50αρια αλλα οι περισσοτερες εχουν αυτοκολλητα,σου κανουν;εχουν και το test drive 1, battlechess, larry 1, California games, curse of ra, sim city 1, heroes quest, police blotter, space quest,times of lore, monkey island κτλπ, τις εχω και τις κοιταω τωρα που ψαχνα να δω αν τις ειχα ακομη.Σ'ενδιαφερει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
htanso21 Ιούνιος 27, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2006 Φίλε μου, χαχαχα καλή ιδέα με τον δρομέα! Χαχαχα θα με δείξει και η τηλεόραση, αλλά δεν είναι για κάτι τέτοιο.Τα αυτοκόλλητα που έχουν δεν με πειράζουν γιατί θα τα βγάλω… επίσης και κατεστραμμένες να είναι το ίδιο μου κάνει… φτάνει να είναι εμφανισιακά σε καλή κατάσταση… Και φυσικά με ενδιαφέρει… Πες μου πόσα χρήματα θες για αυτές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
The King Ιούνιος 27, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2006 Και φυσικά με ενδιαφέρει… Πες μου πόσα χρήματα θες για αυτές; Δεν περιμενα να ενδιαφεροσουν με τα αυτοκολλητα, με συγχωρεις δεν τις δινω Αλλα και να τις εδινα εννοειται πως δεν θα ζητουσα λεφτα για κατι τετοιο, απλα ενταξει, ξερεις μεγαλωσα με τα παιχνιδια που ειχαν και με τα απειρα: Data error reading drive B Abort, Retry, Ignore, Fail? .. οχι δηλαδη οτι τωρα εχει αλλαξει κατι, απλα με τα windows σημερα η μονη επιλογη που εχεις στο error ειναι να πατησεις το κουμπι του reset. Fatal error reading Windows Reset, Shut Down, Smashing? Eν πασει περιπτωσει , οταν δουλευα IT σε ξενοδοχειακους ομιλους και σε ναυτιλιακες, συνηθως στις αποθηκες οταν εκανα απογραφη εξοπλισμου, ειχανε παρα μα παρα πολλες δισκετες 5.25 ακομη και κασσετες. Κανε μια ερευνα εκει, ισως να μην ξερουν καν οτι τις εχουν ξεχασμενες σε καποια κουτα, αλλα αμα καταλαβουν τις λες θα χαρουν οπωσδηποτε να τις βγαλουν σε κερδος εστω. Καλη επιτυχια φιλε και οταν τελειωσες με το καλο αυτο που θες να κανεις, κανε ενα post με μια φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
htanso21 Ιούνιος 27, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2006 Σε ευχαριστώ βρε βάρβαρε… εντάξει δεν είναι τίποτα το τρελό που θέλω να κάνω… αλλά τεσπά. Τώρα θα στείλω e-mail στην Verbatim μπας και τους έχει μείνει κανένα στοκ εκεί πέρα στην άλλη μεριά του ατλαντικού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis1442169105 Ιούνιος 27, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2006 Πάντως μου έχεις κινήσει την περιέργεια! Και πολλών άλλων φαντάζομαι! Τι τις θες αν επιτρέπεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
htanso21 Ιούνιος 27, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2006 Δεν είναι τίποτα το τρελό βρε συ… Απλά τις θέλω για την δουλειά μου… Ακόμα είναι ένα project αν και όταν καταφέρω να το τελειώσω θα σας το δείξω… Ξανά λέω, δεν είναι τίποτα τρελό και πάνω από όλα δεν έχει να κάνει με την τέχνη (γιατί ένας φίλος μου είπε μπας και θέλω να τις κάνω ταπετσαρία για το κατάστημα μου) λολ… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.