Jump to content

Μετά απο format προβλημα στο Display properties

Recommended Posts

Μετά από φορμάτ, φρέσκια εγκατάσταση των winXP κατέβασμα των updates, εγκατάσταση όλων των καινούριων drivers κάνω και ένα backup με Ghost και είμαι έτοιμος να βάλω κανένα παιχνιδάκι...

ξαφνικά εμφανίστηκε το εξής πρόβλημα...

από την επιφάνεια εργασίας με δεξί κλικ επιλέγω properties και η καρτέλα Display properties ανοίγει κανονικά μέν, το ταμπ Desktop δε όταν το επιλέγω δεν αποκρίνεται με τίποτα. παρατήρησα μάλιστα ότι στον task manager το rundll32.exe καταναλώνει όλους τους πόρους του ενός επεξεργαστή και κλείνοντάς με end process κλείνει και το παράθυρο.

Η πλάκα είναι ότι έκανα restore με το Ghost που είχα κρατήσει και δούλευε

εκείνη τη στιγμή αλλά επιμένει να εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα

Μήπως να ξανακάνεις format?

Μετά το backup που έκανα με το Ghost δούλευε μιά χαρά...

ξαφνικά άρχισε να το κάνει, και μετά από restore συνέχισε να το κάνει...

ξαναπέρασα τους τελευταίους drivers της nvidia αλλά τίποτα....

αν ξαναπεράσω το SP2 πρέπει να ξανακατεβάσω πάλι όλα τα updates?

φορματ δεν εχω κουραγιο να ξανακάνω.....

Κάποια βλακεία πρέπει να έχει γίνει με τους drivers..... Πρέπει να ξαναπεράσεις κάποιου από αυτούς και ίσως πάλι τα upadtes... H περίπτωση είναι ομιχλώδες και αυτό είναι ένα βήμα πριν το φορματ....Δεν είναι ξακάθαρο που οφείλεται....

Hidden

Κάποια βλακεία πρέπει να έχει γίνει με τους drivers..... Πρέπει να ξαναπεράσεις κάποιους από αυτούς και ίσως πάλι τα upadtes... H περίπτωση είναι ομιχλώδες και αυτό είναι ένα βήμα πριν το φορματ....Δεν είναι ξακάθαρο που οφείλεται....

θα δοκιμάσω πάλι drivers και μετα SP2....

αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι το πρόβλημα δεν λύνεται μετά το restore που κάνω με το Ghost αφου το image του δίσκου όταν το είχα κρατήσει δούλευε μια χαρά.

δεν μπορώ να σκεφτώ τί μπορεί να φταίει. το μόνο που έχω κάνει διαφορετικό μετά από άλλα φορματ είναι ότι τον φάκελος my documents τον έχω κάνει move στον δεύτερο δίσκο, έπειτα τον "γέμισα" με τα αρχεία μου, και εκεί πάλι δουλευαν όλα καλά, ξαφνικά εμφανίστηκε αυτό το πρόβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.