Jump to content

Αγορα καρτας pci-x μεχρι ~ 200€

teddyk

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τον τελευταιο καιρο θελω να αναβαθμισω το μηχανημα μου διοτι ειναι ολιγον αργο για τα παιχνιδια που παιζω. Αφηστε που ζεσταινω τα ποδαρακια μου και το δωματιο τζαμπα καλοκαιρι μηνα. (να ηταν χειμωνας κατι γινεται ;) )

Ψαχνω να βρω μια καρτα γραφικων που να μου μεινει για τα strategy παιγνιδια μου (RTW κτλ). Υστερα απο 2 εβδομαδες κατεληξα στην sapphire x850xt 256 ('Aα μiλάμε παντα για pci-x).Το προβλημα μου ειναι οτι σχεδον ολοι δεν εχουν στοκ ή οταν εχουν την τιμολογουν βαπορίσια (~ 400)

Μπορειτε να μου προτεινετε καποια λυση? :088:

Εγω παλι σου προτεινω x1800gto ή x850xt αν την βρεις γυρω στα 200ευρω!(η x1800gto 200 ακριβως εχει και λιγο παρακατω)

Και η δυο ειναι περιπου ισαξιες!

Αν θελεις να πας στο αντιπαλο στρατοπεδο μονοδρομος για κατι καινουριο ειναι η 7600gt αλλιως σε κατι μεταχειρισμενο οπως προειπαν μπορεις να βρεις και ακομα 7800gtx με 200ευρω!

Αν θα παίζεις μόνο/περισσότερο παιχνίδια στρατηγικής θα είσαι ικανοποιημένος με όποια καινούργια απ'όσες σου προτείνανε. Αλλά η 7800gtx και η x850xt θέλουν γερό τροφοδοτικό. Εγώ έχω μια 7600gt και παίζει τα πάντα αέρα, σε λογικά πλαίσια πάντα

Aμ μπράβο, την ξεχάσαμε όλοι... Αν υπάρχει και 6800gt στα ίδια λεφτά ακόμη καλύτερα

Ξεχασα να σας πω πως το (παλιο) μηχανημα μου ειναι athlon 1800+ ,μητρικη gigabyte vrx (agp 4x) , 2 x 512mb ddr (333) και καρτα γραφικων μια ελε'ι'νοτατη fx5700Le στα 256 (χειροτερη καρτα δεν εχω δει στην ζωη μου - τουλαχιστον μετα το 2003 χε χε χε) . εχω προχωρησει σε παραγγελια εναν athlon64 3500+ ΑΜ2 , μητρική MSI K9N ULTRA-2F ,μνημες CORSAIR 512MB VS512MB667D2 DDR2 667MHZ δισκος WESTERN DIGITAL 160GB WD1600JS 7200RPM SATA2 και τροφοδοτικο THERMALTAKE W0089 TR2 POWER 470W . οοοουφφφφ......... Και φυσικα κολλησα στην καρτα γραφικων. :104:

mefistofelis στα 200 η 7600GT είναι η καλύτερη επιλογή πιστεύω. Αν βρει 200€ X1800GTO όμως ασυζητητί...αυτά από μένα

Κάρτες γραφικών PCI-X ΔΕΝ υπάρχουν.

SCSI ή/και RAID disk controllers, ναι, υπάρχουν.

Οταν γραφω pci-x εννοω x=express (δηλ pci-e) :028:

Ελεγα γενικως να μην αγορασω nvidia αλλα ati.

Τι θα λεγατε κοι για μια x1800xl ??? :069:

Αν είσαι τυχερός με φλασάρισμα BIOS x1800gto-->x1800xl (+4 pipelines). Έχει και το InfoShop στα 250ε περίπου. Αλλά αν όπως λες την θες μόνο για strategy κατ'εμέ δεν υπάρχει λόγος να δεις κάτι καλύτερο από 7600gt/x1800gto.

Ρε παιδιά για πότε έπεσε η x1800xl από 400 στα 250ε; Αν περίμενα λίγο όταν έφταχνα το σύστημα...

Αν είσαι τυχερός με φλασάρισμα BIOS x1800gto-->x1800xl (+4 pipelines). Έχει και το InfoShop στα 250ε περίπου. Αλλά αν όπως λες την θες μόνο για strategy κατ'εμέ δεν υπάρχει λόγος να δεις κάτι καλύτερο από 7600gt/x1800gto.

Ρε παιδιά για πότε έπεσε η x1800xl από 400 στα 250ε; Αν περίμενα λίγο όταν έφταχνα το σύστημα...

"Αν εισαι τυχερος" .... Δηλ υπαρχει περιπτωση να μην ειμαι τυχερος. Εννοεις να παει κατι στραβα? (Δηλ να μην πετυχει το flash και να γινει η καρτα παστιτσιο?)

Εχω λαλησει γενικως......Ξεκινησα για μια χ850χτ (γιατι ακουσα καλες κριτικες - ασε που την βρηκα πριν 2 ημερες στο e-shop 190€ και τωρα δεν υπαρχει καν) και απ'οτι βλεπω θα μεινω με το ---παιδι--- στο χερι.:095:

Ενταξει , δε λεω παιζω πολλα strategy αλλα βρε παιδια υπαρχει και παραπερα.

Ευχαριστω για τον χρονο σας και για τις προτασεις σας. :043:

To αν είσαι τυχερός σημαίνει: αν ο πυρήνας της κάρτας σου είναι κλειδωμένος πυρήνας X1800xl και όχι ελλατωματικός. Αν πετύχει το φλασάρισμα τότε έχεις "αναβαθμίσει" τζάμπα την κάρτα σου. Νομίζω σε περίπτωση αποτυχίας δεν χάνεται και τίποτα... Πάντως αν μπορείς να δώσεις τα παραπάνω για την X1800xl κάντο

Το παιδί μόνο κάρτα ζήτησε... Πάντως τα 2GB γίνονται όλο και πιο αναγκαία σήμερα. Μόνο 512mb που παράγγειλες είναι λίγα. Τσίμπα το 2gb κιτ του Πλαισίου απ'την Supertalent ή κανένα άλλο 2gb κιτ καλής μάρκας. Ότι και να κάνεις πάντως μεγειά το σύστημα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.