giody Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2006 Παιδια εκανα ενα τεστ με το S&M κ η μνημη που της ειχα κολλησει πανω αισθητηρα εφτασε τους 58 βαθμους!!χωρις καμια ψυκτρα πανω...Ειναι φυσιολογικο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιούνιος 24, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2006 Ναι . Μπορει να φτασουν 50+ αν τις ζορισεις . Ειδικα με τις ζεστες που εχουμε τωρα , ειναι ακομη πιο ευκολο .Τι μνημες εχεις και ποσο vdimm ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sspyretos Αύγουστος 21, 2006 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 ναι είναι πολύ φυσιολογικό ειδικά τώρα το καλοκαίρι.αυτό που μπορείς να κανεις και θα δεις μεγάλη διαφορα είναι να βγάλεις το κάλυμμα του κουτιού σου τώρα που κάνει πολύ ζεστη για η παίρνει το σύστημα αέρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkasta Αύγουστος 21, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 ναι είναι πολύ φυσιολογικό ειδικά τώρα το καλοκαίρι.αυτό που μπορείς να κανεις και θα δεις μεγάλη διαφορα είναι να βγάλεις το κάλυμμα του κουτιού σου τώρα που κάνει πολύ ζεστη για η παίρνει το σύστημα αέρα..Όχι γιατί έτσι δεν υπάρχει ροή αέρα.Τα κουτιά είναι σχεδιασμένα (τα πιο πολλά) ώστε ο αέρας από κάπου να μπαίνει και από κάπου να βγαίνει. (2 ανεμιστήρες ένας μπρός, ένας πίσω)Αν ανοίξεις το καπάκι αυτό το κύκλωμα πάει περίπατο με αποτέλεσμα ο αέρας να μην ανανεώνεται και να ζεσταίνεται συνέχεια.Άν δεν έχεις κολλήματα μην αγχώνεσαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Αύγουστος 21, 2006 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 memory cooler -ΠΛΑΙΣΙΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicksoti1442169068 Αύγουστος 21, 2006 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 memory cooler -ΠΛΑΙΣΙΟTo έχω πάρει, supertalent νομίζω είναι. Αθόρυβο, αλλά σχετικά ανίσχυρο και ακριβό. Με τον 9άρη που είχα από πάνω είχα πολύ καλύτερα αποτελέσματα, πιο πολύ για λόγους "τάξης" του κουτιού το πήρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1442169074 Αύγουστος 21, 2006 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 Όχι γιατί έτσι δεν υπάρχει ροή αέρα.Τα κουτιά είναι σχεδιασμένα (τα πιο πολλά) ώστε ο αέρας από κάπου να μπαίνει και από κάπου να βγαίνει. (2 ανεμιστήρες ένας μπρός, ένας πίσω)Αν ανοίξεις το καπάκι αυτό το κύκλωμα πάει περίπατο με αποτέλεσμα ο αέρας να μην ανανεώνεται και να ζεσταίνεται συνέχεια.Άν δεν έχεις κολλήματα μην αγχώνεσαι...εγω εχω παρατηρησει οτι η ροη το καλοκαιρι παει περιπατο κ το κουτακι μου(hec με 12αρια μπρος-πισω) βραζει..ανοιξε το πλαινο κ αν δεις διαφορα,αστο ανοιχτο..εγω καλοκαιρι το εχω παντα ανοιχτο και εχω κ εναν 14" απο το πρακτικτερ να βαραει κ ολιγον το κουτι, περαν απο την αφεντια μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skydiver Αύγουστος 21, 2006 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 Θα συμφωνήσω μαζί σου, έχω παρατηρήσει και 6 βαθμούς διαφορά στη cpu (προς τα κάτω εννοείται και με c&q ενεργό) με το κουτί ανοικτό τώρα το καλοκαίρι!!!! Βέβαια το κουτί που έχω είναι της πλάκας, heroichi, αλλά έχω απορρήσει με την τόσο μεγάλη διαφορά σε σχέση με τις θερμοκρασίες που είχα την άνοιξη... Σαν να εγκλωβίζει την ζέστη το άτιμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.