Jump to content

Slave or master???

fonzi

Recommended Posts

Το ιδανικό είναι σε ξεχωριστό κανάλι το καθένα, αλλά δεν ξέρω αν είναι εφικτό στην περίπτωσή σου.

Την εγγραφή on-the-fly μάλλον θα πρέπει να την ξεχάσεις αν μοιράζονται το ίδιο κανάλι, αν και μία δοκιμή με εγγραφή των ίδιων data σε on-the-fly και σε image θα σου λύσει τις απορίες σχετικά με το ποιο είναι ταχύτερο.

Ο σκληρος ειναι καλυτερα μονος του. Μετα απο δοκιμες που εκανα πριν λιγο καιρο οταν εχει παρεα ειναι αρκετα πιο αργος.

Με τα cd-dvd δεν υπαρχει ιδιαιτερο προβλημα αν ειναι μαζι εκτος ορισμενων περιπτωσεων οπως αντιγραφης on-the-fly οπου υπαρχει μια καθυστερηση.Σε αυτη την περιπτωση ειναι ελαφρως καλυτερα απο ταχυτητα με το αντιγραφικο master (αγνωστο γιατι)

Παντως εγω προτεινω αν εχεις την ευχερεια να τα βαλεις ολα χωρια. Εγω ετσι τα εχω σε ολα τα pc που ειχα.

Πάντα σκληροί ξεχωριστά από CD/DVD. ’μα τους βάλεις μαζί το tranfer rate του σκληρού πεφτει στα πλαίσια του CD/DVD. Όσο για on the fly δεν παίζει πια πρόβλημα με καλα αντιγραφικά τα τελευταία 3 χρόνια περίπου.

Ποτέ μην μπερδεύετε συσκευές διαφορετικής ταχύτητας στο ίδιο κανάλι.

Πάντα ο σκληρός δίσκος μόνος του και ποτέ συσκευή ATAPI πάνω του.

Οι ΑΤΑPI συσκευές θα μπουν μαζί -στην περίπτωση που δεν υπάρχει άλλο IDE ελευθερο - και συνήθως τα αντιγραφικά δουλεύουν καλύτερα ως master (ιδίως τα αντιγραφικά DVD)

Η καλύτερη λύση αντιγραφής είναι μέσω δίσκου αλλά μερικές φορές και το On the fly λειτουργεί απρόσκοπτα σε συστήματα με καλά υποσυστήματα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.