fonzi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2005 3520 NEC &toshiba DVD playerΠως συμφέρει να μπουν; Στο ίδιο κανάλι master-slave ή σε χωριστά?Αν πάνε μαζί ποιό να βάλω μαστερ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Ιανουάριος 27, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Δεν έχει σημασία. Τοποθέτεισέ τα όπως σε βολεύει καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιανουάριος 27, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Στο ίδιο με βολεύει για να αγοράσω ένα round cable αλλά δεν ξέρω τι γίνεται στην περίπτωση εγγραφής "on the fly". Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 27, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Το ιδανικό είναι σε ξεχωριστό κανάλι το καθένα, αλλά δεν ξέρω αν είναι εφικτό στην περίπτωσή σου.Την εγγραφή on-the-fly μάλλον θα πρέπει να την ξεχάσεις αν μοιράζονται το ίδιο κανάλι, αν και μία δοκιμή με εγγραφή των ίδιων data σε on-the-fly και σε image θα σου λύσει τις απορίες σχετικά με το ποιο είναι ταχύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Ιανουάριος 27, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 εγω που εχω τα δικα μου στο ιδιο καναλι δεν εχω κανεναπροβλημα με on-the-fly copy! βαλτα οπως σε βολευει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 27, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Πρόβλημα δεν θα έχεις, με την έννοια να μην παίζει, αλλά σε θέμα ταχύτητας.Καλύτερα να τεστάρει και τις 2 μεθόδους και να δει ποια είναι η γρηγορότερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 27, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Και εγω με την σειρα μου θα προτεινα.Hd primary master---dvd primary slaveDvdr secondary master Link to comment Share on other sites More sharing options...
stknightmare Ιανουάριος 27, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Αντιγραφεας master kai dvd slave,ετσι τα βαλα εγω σημερα που εφτιαξα το pc,αν κατι δεν παει καλα θα το καταλαβεις μην φοαβασαι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Ιανουάριος 27, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Ο σκληρος ειναι καλυτερα μονος του. Μετα απο δοκιμες που εκανα πριν λιγο καιρο οταν εχει παρεα ειναι αρκετα πιο αργος.Με τα cd-dvd δεν υπαρχει ιδιαιτερο προβλημα αν ειναι μαζι εκτος ορισμενων περιπτωσεων οπως αντιγραφης on-the-fly οπου υπαρχει μια καθυστερηση.Σε αυτη την περιπτωση ειναι ελαφρως καλυτερα απο ταχυτητα με το αντιγραφικο master (αγνωστο γιατι)Παντως εγω προτεινω αν εχεις την ευχερεια να τα βαλεις ολα χωρια. Εγω ετσι τα εχω σε ολα τα pc που ειχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mobster Ιανουάριος 28, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Πάντα σκληροί ξεχωριστά από CD/DVD. ’μα τους βάλεις μαζί το tranfer rate του σκληρού πεφτει στα πλαίσια του CD/DVD. Όσο για on the fly δεν παίζει πια πρόβλημα με καλα αντιγραφικά τα τελευταία 3 χρόνια περίπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battosai Ιανουάριος 28, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Δοκίμασε single τον HDD και Master/Slave τα drive. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlemo Ιανουάριος 31, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Ποτέ μην μπερδεύετε συσκευές διαφορετικής ταχύτητας στο ίδιο κανάλι.Πάντα ο σκληρός δίσκος μόνος του και ποτέ συσκευή ATAPI πάνω του.Οι ΑΤΑPI συσκευές θα μπουν μαζί -στην περίπτωση που δεν υπάρχει άλλο IDE ελευθερο - και συνήθως τα αντιγραφικά δουλεύουν καλύτερα ως master (ιδίως τα αντιγραφικά DVD)Η καλύτερη λύση αντιγραφής είναι μέσω δίσκου αλλά μερικές φορές και το On the fly λειτουργεί απρόσκοπτα σε συστήματα με καλά υποσυστήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.