XPHSTOS_ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2006 Και η γκαντεμιά συνεχίζεται...Σε κάποιο προηγούμενο πόστ είχα αναφέρει ότι πηρα έναν WD360...Ε αφού πήγα στο μαγαζί που δουλεύω και τον έκανα φορμάτ...Τον πήγα σπίτι και είπα να βάλω τα win xp...Αφού τον συνδέω κανονικά τα καλώδια όλα κανονικά... αλλα δε μου τον βλέπει ούτε στο BIOS αλλα ούτε όταν πάω να κάνω εγκατάσταση....Η μητρική μου είναι: MSI 865P Neo2O σκληρός που θέλω να κάνω την εγκατάσταση: WD360Εν το μεταξύ 1 μέρα πρίν... είχα πάρει ελλατωματικo WD360 και είχα πάει για αλλαγή.. αλλα όταν τον σύνδεα... έβλεπε τους άλλους SATA σκληρούς που είχα... Τώρα δε βλέπει ούτε αυτούς....!!!!Συγνώμη που σας πρίζω... αλλα θα τρελαθώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike79020001442169095 Ιούνιος 25, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2006 υποθετω είναι σατα,ε?αν ειναι άλλαξε την σειρα με την οποία συνδεεις τα καλώδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XPHSTOS_ Ιούνιος 25, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2006 Ευχαριστώ που απάντησες... Το βρήκα ήθελε τους drivers της mobo για SATA (Και δε ξέρω γιατί..!?!? Στους προηγούμενους σκληρούς δεν ήθελε κάτι τέτοιο!) και τελικα τους βρήκα και όλα οκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.