Jump to content

HELPP Θα σπάσω το pc :P

kapas^_^

Recommended Posts

Έκανα μια πλήρη αναβάθμιση στο pc μου k έχω πρόβλημα τώρα τι είναι αυτό ? Χρησιμοποιώ το Κρυπτόν ADSL USB Modem k δίνω στο άλλο μου pc μέσω lan internet :) μόλις συνδεθεί το άλλο pc μετά από 1 λεπτό χάνει το Internet ΓΙΑΤΊ :/.... k κάτι "εκομα" μπορώ να δω ότι υπάρχει άλλο pc στο δίκτυο αλλα δεν μπορώ να μπω στον Share φάκελο του ποπό έχω βαρεθεί :'( έχετε κάτι να προτείνεται :D

Δώσε λίγο παραπάνω πληροφορίες.... ΠΧ έχεις δώσει σταικές ΙΡ?

Στο 2ο τι gateway έχεις δώσεις?

Όταν χάνει το Ιντερνετ δίκτυο βλέπει? Μήπως έχεις κάποιο firewall που κόβει το 2ο pc?

Διακιώματα έχεις δώσει για πρόσβαση στα κοινόχρηστο φάκελο για τον χρήστη του άλλου μηχανήματος?

Έχω κάνει τα πάντα από την αρχή ότι λέει το παλικάρι εδώ http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=2393

όλα από τι αρχή τα πάντα τώρα δεν καταλαβαίνω πως δίνω δικαιώματα γιατί όταν πάω να μπω στον Share φάκελο του αλλου pc μου λέει πως δεν έχω δικαιώματα :/ τέσσρα Έχω την motherboard GIGABYTE GA-81945PL-G

με την παλιά μου motherboard ποτε δεν συνάντησα τέτοια προβλήματα :/ πιστεύω πως από εμενα είναι το πρόβλημα αυτό Γιατί... Λοιπόν όταν βάζω το SpeedTouch Modem που είναι μέσω ethernet το συνδέω με έναν Ethernt switch που έχω... Λοιπόν ενώ το άλλο Pc έχει internet κανονικά εγώ μια έχω Μια δεν έχω άρα οφείλεται στην Δικια μου motherboard που έχει το Lan πάνω k όχι στο άλλο pc τώρα έχω τον Κρυπτόν ADSL USB k δίνω στο άλλο pc έχω internet k σε 1 λεπτό το χάνει :/

οι Ip που έχω δώσει σε μένα είναι

πρώτο Pc

Διεύθυνση Ip 192.168.0.1

Μάσκα υποδικτύου 255.255.255.0

προεπιλεγμένη Πύλη κενό

Προτιμώμενος διακοσμητής DNS 192.168.0.1

2ο PC

Διεύθυνση Ip 192.168.0.2

Μάσκα υποδικτύου 255.255.255.0

προεπιλεγμένη Πύλη 192.168.0.1

Προτιμώμενος διακοσμητής DNS 192.168.0.1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.