kapas^_^ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2006 Έκανα μια πλήρη αναβάθμιση στο pc μου k έχω πρόβλημα τώρα τι είναι αυτό ? Χρησιμοποιώ το Κρυπτόν ADSL USB Modem k δίνω στο άλλο μου pc μέσω lan internet μόλις συνδεθεί το άλλο pc μετά από 1 λεπτό χάνει το Internet ΓΙΑΤΊ :/.... k κάτι "εκομα" μπορώ να δω ότι υπάρχει άλλο pc στο δίκτυο αλλα δεν μπορώ να μπω στον Share φάκελο του ποπό έχω βαρεθεί :'( έχετε κάτι να προτείνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Ιούνιος 23, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Τσέκαρε ρυθμίσεις διτκύου, εάν είναι κοινόχρηστοι οι φάκελοι, τα πάντα από την αρχή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιούνιος 23, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Δώσε λίγο παραπάνω πληροφορίες.... ΠΧ έχεις δώσει σταικές ΙΡ?Στο 2ο τι gateway έχεις δώσεις?Όταν χάνει το Ιντερνετ δίκτυο βλέπει? Μήπως έχεις κάποιο firewall που κόβει το 2ο pc? Διακιώματα έχεις δώσει για πρόσβαση στα κοινόχρηστο φάκελο για τον χρήστη του άλλου μηχανήματος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapas^_^ Ιούνιος 23, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Έχω κάνει τα πάντα από την αρχή ότι λέει το παλικάρι εδώ http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=2393όλα από τι αρχή τα πάντα τώρα δεν καταλαβαίνω πως δίνω δικαιώματα γιατί όταν πάω να μπω στον Share φάκελο του αλλου pc μου λέει πως δεν έχω δικαιώματα :/ τέσσρα Έχω την motherboard GIGABYTE GA-81945PL-Gμε την παλιά μου motherboard ποτε δεν συνάντησα τέτοια προβλήματα :/ πιστεύω πως από εμενα είναι το πρόβλημα αυτό Γιατί... Λοιπόν όταν βάζω το SpeedTouch Modem που είναι μέσω ethernet το συνδέω με έναν Ethernt switch που έχω... Λοιπόν ενώ το άλλο Pc έχει internet κανονικά εγώ μια έχω Μια δεν έχω άρα οφείλεται στην Δικια μου motherboard που έχει το Lan πάνω k όχι στο άλλο pc τώρα έχω τον Κρυπτόν ADSL USB k δίνω στο άλλο pc έχω internet k σε 1 λεπτό το χάνει :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapas^_^ Ιούνιος 23, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 οι Ip που έχω δώσει σε μένα είναιπρώτο Pc Διεύθυνση Ip 192.168.0.1Μάσκα υποδικτύου 255.255.255.0προεπιλεγμένη Πύλη κενόΠροτιμώμενος διακοσμητής DNS 192.168.0.12ο PCΔιεύθυνση Ip 192.168.0.2Μάσκα υποδικτύου 255.255.255.0προεπιλεγμένη Πύλη 192.168.0.1Προτιμώμενος διακοσμητής DNS 192.168.0.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.