Jump to content

Αυτοκολητος καθρεφτης

KTM

Recommended Posts

Ειναι καθαρα θεμα φαντασιας. :)

Απο την στιγμη που ειναι αυτοκολητος και κοβεται με ψαλιδι, μπορει να μπει παντου!

Ειναι καθαρα θεμα φαντασιας. :)

Απο την στιγμη που ειναι αυτοκολητος και κοβεται με ψαλιδι, μπορει να μπει παντου!

Αυτό είναι σίγουρο, απλά υπέθεσα μήπως έχει κάποια συγκεκριμένη χρήση!:024:

πολυ καλό!!!! ειδικα αν εχεις και καμια led λαμπα μεσα μπορεις να κανει καλους αντικατοπτρισμους!

Παντα σκεφτομουνα οτι ενας καθρεφτης θα εδινε ωραια αισθηση μεσα στο κουτι κυριως γιατι θα προσεθετε σε βαθος.Παντως σχετικο μοντ δεν εχω δει.

Εχει δει κανεις αλλος να δωσει λινκ?

Το πιο τέλειο που όμως δεν ξέρω που μπορεί να το βρει κανείς είναι ο αυτοκόλητος καθρέφτης ο οποίος όταν φωτίζεται γίνεται διαφανής.

Το κολλάς πάνω στο πλέξι σου και βλέπεις το εσωτερικό μόνο όταν ανάψεις κάποια νεον λάμπα.

Το πιο τέλειο που όμως δεν ξέρω που μπορεί να το βρει κανείς είναι ο αυτοκόλητος καθρέφτης ο οποίος όταν φωτίζεται γίνεται διαφανής.

Το κολλάς πάνω στο πλέξι σου και βλέπεις το εσωτερικό μόνο όταν ανάψεις κάποια νεον λάμπα.

ωραιο μου ακουγεται...εχεις κανα λινκ να δουμε κανα κουτακι?

Αυτό μπορεί να γίνει με plexi και μεμβράνη , όπωε αυτή που βάζουν στα αυτοκίνητα.....

ωραιο μου ακουγεται...εχεις κανα λινκ να δουμε κανα κουτακι?

Κάπου πρέπει να έχω. Θα κοιτάξω τα bookmarks μου και αν είναι θα το post-άρω.

Οντως ειναι εκπληκτικο το αποτελεσμα. Τα υλικα αυτα σε καταστηματα με χρωματα υπαρχουν¨?

Δε θα είναι πολύ ακριβααάάάάαα??? Μόνο οι αλοιφές αν είναι αυτές που νομίζω κοστίζουν (κάποια άτιμα χόμπι όπως γυάλισμα του αυτοκινήτου τα πληρώνεις δυστυχώς)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.