Necro Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2006 Καλημέρα, είχα κατεβάσει 2 προγραάμματα και το HDD regenarator και το hdcheckup, και τα 2 βγάζουν θερμοκρασία σκληρού 57-60 C! και φυσικά βγάζουν και ανάλογο μήνυμα... παρότι έχω ενεργοποιέισει το smart, όσο και να έψαξα στο bios της μητρικής δεν βλέπω πουθενά κάποιου είδους θερμοκρασία. Το case μου όμως έχει σένσορες θερμοκρασίας, τους οποίους εμπιστεύομαι αρκετά αφού συμφωνούν με το bios, πχ cpu temperature έχει 34 το bios, όσο λέει και ο σένσορας του κουτιού. Ο σένσορας του σκληρού τώρα, ακουμπάει ακριβώς πάνω του{όχι πάνω στο χαρτί με τα specs, πάνω στο υλικό του} είναι καλα τοποθετημένος, και δείχνει θερμοκρασίες από 33 μέχρι 37 κελσίου, που είναι πολύ καλά.... Τι να πιστέψω? Ο σκληρός δεν έχει παρουσίασει κανένα πρόβλημα. Επίσης να πω πως από 3ο σένσορα που αιωρήται μέσα στο κουτί, η εσωτερική θερμκρασία δε ξεπερνά τους 32 κελσίου, και όντως αν βάλω το χέρι μου στον ανεμιστήρα για κάπου εκεί νιώθω τη θερμοκρασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Ιούνιος 22, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 πιθανοτατα να διαβαζουν λαθος τα προγραμματα.αφου οι σενσορες σου δειχνουν φυσιολογικη θερμοκρασια θα ελεγα να μην ανησυχεις τοσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Ιούνιος 22, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 πιθανοτατα να διαβαζουν λαθος τα προγραμματα.αφου οι σενσορες σου δειχνουν φυσιολογικη θερμοκρασια θα ελεγα να μην ανησυχεις τοσο.και γω αυτό νομίζω. Και ξέρεις τί γίνεται, σε seagate που είχα πριν τον σένσορα, κάπου κει πρέπει να έπαιζαν οι θερμοκρασίες, αλλά δε το είχα τσεκάρει ποτέ. Ωστόσο αυτός δούλεψε απρόσκοπτα για κάμποσους μήνες{μέχρι που αποδείχτηκε ό,τι ήταν ελαττωματικός:100: } Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Ιούνιος 22, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 εμενα παντως ο barracuda με τον 8αρη μπροστα δεν εχει ξεπερασει τους 35c τωρα με τις ζεστες.οποτε λιγο δυσκολο το κοβω να φτασει 60c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Ιούνιος 22, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 εμενα παντως ο barracuda με τον 8αρη μπροστα δεν εχει ξεπερασει τους 35c τωρα με τις ζεστες.οποτε λιγο δυσκολο το κοβω να φτασει 60c.από που διαβάζεις θερμοκρασία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Ιούνιος 22, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 Speedfan,Everest,HD tune κλπ κλπ.ολα δειχνουν τα ιδια και συμφωνει και το χερι μου μ`αυτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Ιούνιος 22, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 οκ Γιώργο ευχαριστώ, για να τελειώνω τον ακούμπησα παντού, και είναι χλιαρός προς ζεστός, αλλά με τίποτα πάνω απο 30-40 κελσίου, thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Ιούνιος 22, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 ε αφου τον ακουμπησες παντου.... :D :D ....δεν υπαρχει προβλημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.