Jump to content

Θερμοκρασία?

Necro

Recommended Posts

Καλημέρα, είχα κατεβάσει 2 προγραάμματα και το HDD regenarator και το hdcheckup, και τα 2 βγάζουν θερμοκρασία σκληρού 57-60 C! και φυσικά βγάζουν και ανάλογο μήνυμα... παρότι έχω ενεργοποιέισει το smart, όσο και να έψαξα στο bios της μητρικής δεν βλέπω πουθενά κάποιου είδους θερμοκρασία. Το case μου όμως έχει σένσορες θερμοκρασίας, τους οποίους εμπιστεύομαι αρκετά αφού συμφωνούν με το bios, πχ cpu temperature έχει 34 το bios, όσο λέει και ο σένσορας του κουτιού. Ο σένσορας του σκληρού τώρα, ακουμπάει ακριβώς πάνω του{όχι πάνω στο χαρτί με τα specs, πάνω στο υλικό του} είναι καλα τοποθετημένος, και δείχνει θερμοκρασίες από 33 μέχρι 37 κελσίου, που είναι πολύ καλά.... Τι να πιστέψω? Ο σκληρός δεν έχει παρουσίασει κανένα πρόβλημα. Επίσης να πω πως από 3ο σένσορα που αιωρήται μέσα στο κουτί, η εσωτερική θερμκρασία δε ξεπερνά τους 32 κελσίου, και όντως αν βάλω το χέρι μου στον ανεμιστήρα για κάπου εκεί νιώθω τη θερμοκρασία.

πιθανοτατα να διαβαζουν λαθος τα προγραμματα.αφου οι σενσορες σου δειχνουν φυσιολογικη θερμοκρασια θα ελεγα να μην ανησυχεις τοσο.

και γω αυτό νομίζω. Και ξέρεις τί γίνεται, σε seagate που είχα πριν τον σένσορα, κάπου κει πρέπει να έπαιζαν οι θερμοκρασίες, αλλά δε το είχα τσεκάρει ποτέ. Ωστόσο αυτός δούλεψε απρόσκοπτα για κάμποσους μήνες{μέχρι που αποδείχτηκε ό,τι ήταν ελαττωματικός:100: }

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.