Jump to content

προβλημα με XFX 7950 GX2

elefsinaras

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

λοιπον παιδια απο την κυριακη εχω στα χερια μου μια XFX 7950 GX2.....παω λοιπον σπιτι γεματος χαρα βγαζω την 7900gtx που εχω.....και ειμαι μες την......ορεξη για bench......λοιοπον τελειωνω την τοποθετηση της και παω να κανω εγκατασταση απο το cdακι της......περναω τους drivers παω να κανω reboot και την ωρα που περναει η μπαρα των windows 2-3 φορες

κανει ενα σβησιμο.....(ENTERING SLEEPING MODE) ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ META ομως απο 10-15 δευτερα τσουπ μεσα στα windows......το βλεπω και λεω ωχχχχχ........μπαινω στα windows λοιπον......λεω κατσε να ανοιξω τον explorer να παω να κατεβασω κανενα driver απο την NVIDIA μετο που ανοιγω τον explorer......τσουπ reboot......βγαζω τους drivers και παω και κατεβαζω τους 91.31 απο NVIDIA......τουσ βαζω ξανα τα ιδια.......λεω μαλλον τροφοδοτικο θα ειναι παω την επομενη και περνω ενα enermax 620watt ερχομαι σπιτι γεματος χαρα οτι τελειωσαν τα προβληματα.....το βαζω πανω......με κατευθιαν ρευμα απο το PSU στην καρτα τιποτα.......παλι τα ιδια.....λοιπον απο την ωρα που την εβαλα πανω εχω κανει 8-9 format απο τα πολλα crashαρισματα........εχω βαλει ολους τους drivers 91.27-91.29-91.31 και τιποτα......παω να φορτωσω 3dmark=reboot ---- pav na βαλω TV= reboot ---- κανα παιχνιδακι = reboot EXΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ???????

:100: :100: :100: :100: :100: :100: :100: :100: :100: :100: :100: :100:

το mobo το εχω checkαρι και ειναι συμβατο.......ABIT AW8-MAX (BIOS 1.7 φρεσκοοοοοο)

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Απο το startup and recovery του system properties βγάλε το automaticaly reboot να δεις τι error code σου πετάει στο rebooτ και ψάξου λίγο και στο log του system..

Η ΑΤι και οι προβληματικοί της drivers φταίνε πάντως είμαι σίγουρος.

το mobo το εχω checkαρι και ειναι συμβατο.......ABIT AW8-MAX (BIOS 1.7 φρεσκοοοοοο)

λεει οτι θελει το 1.4 εγω εχω ακομα νεοτερο

Η ΑΤι και οι προβληματικοί της drivers φταίνε πάντως είμαι σίγουρος.

μαλλον τα μπερδεψες λιγο........ειναι NVIDIA

Υποθέτω ότι ο NoDsl ή έκανε πλάκα ή νόμιζε ότι η μητρική έχει ATI chipset.

Που μας φέρνει στο προκείμενο: Δοκίμασες με τελευταίους οδηγούς για την μητρική (τους τελευταίους από την Intel - όχι του CDιου της μητρικής) ;

@17n:Έχει σημασία αυτό?

@elefsinaras:Kάνε αυτό που σου είπε ο NoDsl Πιο πάνω για να δούμε τι πρόβλημα σου εμφανίζει.

λοιπον εκαν να μου εμφανιζει το error.........

STOP : 0X0000008E (0XC0000005 , 0XBFA69B85 , 0XB0277724 , 0X00000000 )

nv4_disp.dll - address BFA69B85 base at BF9D4000 , datestamp 44655e0a

ΠΗΓΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΘΛΤΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ενα φιλαρακι την βαλαμε πανω......σε abit 915 με 3αρι pentium.......kai 400αρι τροφοδοτικο και ετρεξε με τους drivers απο το cdaki της XFX........ΕΝΩ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΑΑΑΑΑ george.th το bios απο 1.6 σε 1.4 δεν παει πισω.........

:017: :017: :017: :017: :017: :017: :017: :017: :017: :017: :017:

ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ..........................

Μήπως παίζει τίποτα με τη θερμοκρασία της κάρτας;

Γιατί δε βγάζεις τη ψήκτρα να κάνεις έναν έλεγχο;

Με πρόλαβες

ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΖΕΜΑΤΑΕΙ.............

65-95 C

το εχω διαβασει γιατι στην πραξη δεν εχω καταφερει να την δουλεψω ακομα.........

Ψαξε βρες στη μητρικη σου ενα αυτοκολλητο που να γραφει :

Μοντελο μητρικης . πχ aw8 κλπ κλπ ...

Και μετα θα γραφει rev ή R και εναν αριθμο . πχ Rev 1.03 ή R1.03 .

Βρες λοιπον αυτο το νουμερο . Μπορει να ειναι στο πλαινο ενος PCI ή κοντα στο socket του CPU .

Μετα πρεπει να ψαξουμε αν το Revision που εχεις , καλυπτει τη λειτουργια της καρτας σου .

ΟΚ . Αυτο ειναι . Εχεις το PCB Revision 1.0 .

Μενει να μαθεις αν το PCB Revision αυτο υποστηριζει την καρτα σου. Ισως να μην αρκει μονο το bios .

Ψαξε στο forum της Abit , καθως επισης στειλε mail και στην Abit.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.