Jump to content

Prescott 3.0 δεν ανεβαινει πανω απο 3.53

mefistofelis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μολις εβαλα υδροψυξη και πηγα να ανεβασω λιγο το cpu αλλα για καποιο λογο τρωω τοιχο πανω απο τα 240 fsb με 1.4 vcore ενω πανω απο τα 245 μεχρι και 1.5 εχω δωσει χωρις αποτελέσμα.

Οι μνημες ειναι με διαιρετη και δεν επηρρεαζουν.

Μηπως να δωσω και λιγο παραπανω ταση στο chipset?

Ποσο περιπου αν ειναι?

Πιστευω οτι ισχυει αυτο που σου εγραψα και στο Λαμπη . Εχω σοβαρες υποψιες οτι μαλλον φταιει το chipset .

Τα ιδια περασα και με ενα 945 που ενω εδειχνε οτι αλλαζε διαιρετη και κλειδωνε το PCI , παρολαυτα δε μπορουσε να ανεβασει CPU πανω απο τα 3.5-3.6Ghz.

Τα προβληματα μου αρχιζαν στα 240Μhz περιπου . Οταν εβαζα τερμα chipset ρευμα , κερδιζα 2-3Mhz ακομη . Μετα ... τοιχος .

Με το που εβαλα το 955 ... ανεβηκα στα 5Ghz+ .

Kαιρό που βρήκες κι εσύ να υπερχρονίσεις τον πρέσχοτ. Είναι ένα πράγμα σα να αγοράζεις ΑΜ2 σέμπρον σε 3-4 μήνες

Kαιρό που βρήκες κι εσύ να υπερχρονίσεις τον πρέσχοτ. Είναι ένα πράγμα σα να αγοράζεις ΑΜ2 σέμπρον σε 3-4 μήνες

Ε τωρα εβαλα νερακι και εγω...Παντως δεν ειναι η θεερμοκρασια που με τρεναρει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.