Iannis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2006 Λεω να αλλάξω το συστημα ωστε να τα μαζέψω όλα στο κουτί ή πάνω σε αυτό. αυτο το ψυγείο το εχει κανείς? Water Cooling Radiator 360 77 € αντι του τρανσιτ που εχω με αυτά τα στιρίγματα για πάνω απο το LianLi Γνώμες και προτάσεις για 12αριδες αθοριβους ανεμιστηρες αντλια 8α παραμεινει η Ehaim 1250 (doyleyei 2 xr;onia 24/7 ουτε ενα πρόβλήμα και μια φορά αλαγη του νερου( δισαπεσταγμένο νερο απο φαρμακείο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιούνιος 21, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 το ψυγειο ειναι ερκετα καλο και θα σε βγαλει ασπροπροσωπο οσα watt και αν του πεταξεις.ενεμηστηρες αν δεν εχω δοκιμασει πολους πιστευω οτι οι ακασα κανουν πολυ καλα την δουλεια τους και εχουν και ομορφα χρωματακια.αντε περιμενουμε φωτος Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg1442169081 Ιούνιος 21, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 ωραιο το ψυγειο,δεν το εχω, αλλα φανταζομαι πως θα ειναι καλυτερο απο το ηδη υπαρχον so go for it,τωρα για ανεμιστηρες υπαρχουν πολλες επιλογες αλλα θεωρω τους enermax μια απο τις καλυτερες επιλογες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.