Εvo8-By-m-diox Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2006 Γεια σας παιδιά...μερικοί μπορεί να παρατηρήσατε ότι έχω να κάνω loggin εδώ και παρα πολύ καιρό...ο λόγο???ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ μου...Έχω mobo την Gigabyte ΘΊΡΕ1000...Πριν λίγο καιρό αγόρασα την 6800(asus)και την βάζω στο pc μου και μου ανοίγουν όλα στα 4 bit....Το πρόβλημα είναι λόγο εταιρίας...Η gigabyte δεν δέχεται την άσους Η αντίστοιχα...Επομένως δεν μπορώ να βάλω την κάρτα ενώ σίγουρα η κάρτα δεν έχει πρόβλημα...Έχω ακούσει ότι μπορεί να υπάρχουν drivers της gigabyte και της άσους τα οποια μπορεί να με σώσουν από την επιστροφή της κάρτας γιατί αυτή η καρτα είναι η καλύτερη agp της αγοράς....Δεν δέχομαι PCI-E οποτε μου είναι αδύνατο να βρω κάτι πιο γιατί δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο σε AGP.....Η τελική μου ερώτησης και παράκληση είναι να μου pete άμα υπάρχουν τέτοια drivers και πια είναι αυτά....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ πολύ για τον χρόνο σας και ελπίζω ότι θα βρείτε κάτι....Ευχαριστώ και πάλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit1442169096 Ιούνιος 21, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 Μου φαίνεται ιδιαίτερα παράξενο αυτό που γράφεις. Δοκίμασες να κατεβάσεις τα official drivers από το site της Nvidia? Είχα την ίδια Gigabyte και δοκίμασα κάποιοες asus κατα διαστήματα χωρίς να έχω πρόβλημα (πάντα με nvidia drivers και οχι της asus) Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιούνιος 21, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 Φίλε Εvo8-By-m-diox,Έχω περίπου τον ίδιο συνδιασμό σπίτι και παίζουν όλα μιά χαρά μιά ευτυχία. Δοκίμασε να καθαρίσεις το PC σου από προηγούμενους drivers.Επίσης, άλλαξα τον τίτλο του thread σου. Έχουμε ξαναπεί ότι πρέπει οι τίτλοι να είναι περιγραφικοί και όχι αόριστοι (έχω τρελαθεί, θα το σπάσω το ρημάδι, κτλ, κτλ.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Ιούνιος 21, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 Sorry apotsi εχω να μπω και εγω δεν ξερω ποσο καιρο με το problem....Ακουστε τωρα ακριβως πως εχουν τα πραγματα....Περνω την καρτα και χαρουμενος εγω παω σπιτι....Την βαζω και ολα ειναι σε 4bit....Λεω ενταξει μωρε σιγα θα βαλω DRIVERS και ολα θα ειναι καλα...Toυς Βαζω και ΤΙΠΟΤΑ...Λεω μια που εχω καιρο να κανω FORMAT δεν κανω να παει καλυτερα και το pc???Kανω FORMAT....KSANA ta idia....Παω λοιπον πισω την καρτα γιατι λεω μπορει να ειναι χαλασμενη...Μου λενε..(Παλικαρι παρε 1καινουργια αν και το προβλημα ειναι στην διαφορα εταιριας....)Μου την δινουν και χαρουμενοσ στο δρομο εγω λεγοντας...(δεν ξερουν τι τουσ γινετε οι *******...)Φτανω σπιτι βαζω την καρτα και ΣΚ@Τ@...Εβαλα και τα DRIVERS της asus και τα official(οχι μαζι φυσικα)Και παλι ομως ΤΙΠΟΤΑ-ΤΙΠΟΤΑ-ΤΙΠΟΤΑΣας λεω λοιπον τι γραφει πανω στο κουτι η καρτα μηπως ειμαι τοσο ΜΠΟΥΦΟΣ και δεν ξερω κατι...N6800 AGP8X(toso exw to exw elenksei)DVI, TV-OUT ,3years warravty, Dual VGA....Ξερω οτι ολα αυτα η εγγυηση και ολα τα ολα δεν εχουν απολυτως καμια σημασια....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ αλλο...ΕΧω φτασει σε σημειο απογνωσης....Γελαω και κλαιω με εμενα που εγραψα μεχρι και την εγγυηση και το TV-OUTκ.λ.π ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ I need HELP ASAP PLZZZZZZZZzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιούνιος 21, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 Έχεις περάσει τους intel chipset drivers ?Κατέβασε τους τελευταίους από εδώ.Για τί λειτουργικό μιλάμε και με τί SP ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis Ιούνιος 21, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 Έμένα μου έκανε το ίδιο με τα 4bit, και το πρόβλημα τελικά ήταν πώς έκανε conflict η κάρτα γραφικών με την κάρτα tv tuner. Το πρόβλημα λύθηκε οριστικά με αλλαγή του pci slot της κάρτας tv. Για βγάλε ότι pci κάρτα έχεις και ξαναδοκίμασε να μας πείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Ιούνιος 22, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 Το δοκιμασα και αυτο ρε γιαννη και τπτ...Xp pro exw.....Ακουστε κατι ακομα που χθες το ειδα..Εβαλα την vga της αδερφης μου(5200)και ειχε 1προβλημα...την εναρξη την ειχε σαν τα 98 ΦΥΣΙΚΑ και το ειχα στο mode XP οποτε δεν το δικαιολογει..Τα bit της ηταν κανονικα... Μηπως εχω προβλημα στο vga slot??Οχι τιποτα γιατι αμα απλα ειναι η 6800 ετσι και δεν μπαινει ειμαι ετοιμοσ να παρω την 6600GT(Gigabyte)αλλα φοβαμαι μηπως εχω και εδω προβλημα....Κατεβασα τους DRIVERS intel και μολισ θα παω σπιτι θα τουσ βαλω να δω αμα γινει τιποτα....Περιμενω HELP απο οποιον μπορει να βοηθησει εστο με μια μικρη ιδεα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Ιούνιος 22, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 Πειτε μου σας παρακαλω οσο πιο γριγορα μπορειτε αμα υπαρχει περιπτωση να υπαρχει problem στο agp slot γιατι μολις βρηκα την 7800GS(ειναι η πιο γρηγορη agp) Πειτε μου και κατι αλλο καλυτερα 6660GT(Gigabyte)h 7800(Albatron)???Δεν ξερω μια λεω η μια ειναι πολυ γρηγορη αλλα απο την αλλη σκεφτωμαι το θεμα συμβατοτητας παλι..Τι να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz1442169105 Ιούνιος 22, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 Σε Gigabyte με KT400 και Sapphire X1600PRO δεν μπορω να βαλω αλλους drivers παρα μονο αυτους που ειναι μαζι. Μετα μου κανει restart πριν μπει στα windows και ξανα και ξανα μεχρι να κανω last known working config. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.