Jump to content

Ποια Web camera?

Necro

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Είδα λίγο κάτι παλαιότερα posts αλλά είπα μήπως γνωρίζετε κανά καινούργιο καλό μοντέλο. Δε θέλω κάτι εξεζητημένο αρκεί να :

-Τραβάει pics που να βλέπονται τουλάχιστον τόσο καλά όσο σε κινητό

-Τραβάει βίντεο όσο πιο καλό γίνεται{δεν έχω βέβαια και τόσο μεγάλες προσδοκίες για τα λεφτά που δίνω}&και να μπορώ να το επεξεργαστώ με δικό της πρόγραμμα αν γίνεται, και φυσικά να το κάνει save σε λογικό τύπο{πχ avi}

-Τώρα για το αν μπορεί να έχει και ήχο δε νομίζω να με ενδιαφέρει τόσο, αρκεί στην επεξεργασία του βιντεο να μπορώ να περνάω από πάνω τον ήχο/μουσική που θέλω εγώ

Λεφτά 15-30€ Αν και δεν είναι ΤΟΣΟ αναγκαίο, θα ήταν καλό να έχει βάση για να στηρίζεται στην Philips 190X6FB

αν έπαιρνα μία από τις 2 , σίγουρα θα ήταν η δεύτερη....

πάντως κάτι σε μάυρο δεν υπάρχει :( ?

ευχαριστώ!

Μήπως έχεις καμιά καλή ψηφιακή που να κάνει ήδη την δουλειά? Το έχεις κοιτάξει?

Αν η ψηφιακή σου έχει video out και στο σύστημά σου διαθέτεις video in, κάρτα γραφικών ή κάρτα TV, ίσως θα μπορούσες να στέλνεις το video out της ψηφιακής στο video in της κάρτας και εμμέσως να έχεις μια όμορφη web camera.

Έχω τη 2η από αυτές που είναι στα λινκ του Πλαισίου, και μπορώ να πω ότι είναι ότι χειρότερο έχω δει από ποιότητα! Συγκρίνεται μόνο με μια phlilips που είχα πάρει δώρο κάποτε με ένα παιχνίδι. Εικόνα με πολύ "θόρυβο" και χαμηλής ποιότητας. Ειδικά δε με χαμηλό φωτισμό, δε βλέπεις τίποτα!

Αντιθέτως, η κοπέλα μου έχει μια φτηνή της Creative (γύρω στα 20 ευρώ είχε), η οποία έχει πολύ πιο καθαρή εικόνα.

Οι ψηφιακες φωτογραφικες μηχανες μπορουν μεσω της usb συνδεσης να στειλουν εικονα.

Μη παρεις CRYPTO. Είχα δυο μεχρι τώρα και οι δυο χαλι μαυρο. Η δευτερη μάλιστα, χαλασε τρείς μερες μετά τη λήξη της εγγύησης.(Οταν προσπαθουσα να τραβηξω φωτό του πολύμέτρου. Ηταν τα ακριβά μοντέλα κιολας(@30€) Και απο ποιότητα πολύ χαλια +το κανανε και οι 2 κονφλικτς με το μικρόφωνο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.