Strategos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2006 Αυτες οι μνημες με εχουν απογοητευσει αρκετα δοκιμασα σχεδον τα παντα αλλα τα 270mhz δεν τα πιανω με τπτ παιζουν στα 2.8v αλλα απο οτι ειδα στα επισημα review θελουν τρελο ρευμα, παιζουν 3-3-2-7 μεχρι τα 2.55mhz με 2.6volt , με 2.9volt παιζουν 3-3-3-7 στα 260 mhz αλλα απο εκει και περα ουτε με 3, 3.1 volt δεν μπαινουν. Προσπαθω για τα 270 αλλα με τπτ πανε με 3v να μπουνε αλλα η χτυπανε τα windows, ή μπλε οθονη ή cold restart. Εχω δοκιμασει σχεδον ολα τα τιμμινγς και εχω και ενα φουρφουρι να τις φυσαει. Δωστε μου τα φωτα σας.....(απο οτι ξερω ειναι chip micron 5B-F) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιούνιος 20, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2006 Οι μνήμες είναι rated τα 250....οπότε προφανώς και από τις δοκιμές σου....δέν μπορούν παραπάνω.Σε τί σύστημα παίζουν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Ιούνιος 20, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2006 σε stacker me ena 8ri απο πανω τους στης μαχ στροφες ,dfi np ultra d, opteron 165 που τον εχω αναμεσα σε 300-315 fsb τωρα αναγκαστηκα εχω 5/6 διαιρετη Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιούνιος 20, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2006 Πολλές φορές φταίει ο mem controller του επεξεργαστή....ο οποίος αδυνατεί να δουλέψει με σφιχτά timings τις μνήμες στο max τους.Πάντως μήν περιμένεις να σου δώσει κάποιος τη λύση στο πιάτο.Δοκιμάζεις όλους τους πιθανούς συνδυασμούς-timings των μνημών στο bios ή μέσω A64 tweaker.Πιθανόν να χρειαστεί να δοκιμάσεις και με άλλο bios.***edit***Σε αυτά τα τσιπάκια ακόμα και με τον ανεμιστήρα που χρησιμοποιείς....μήν υπερβαίνεις τα 2,9volt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Ιούνιος 23, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Μηπως φταιει οτι δεν εχω δοσει ρευμα στην cpu? Παρολο που εχω τον οπτερον 165 στα 2700 δεν εχω δοσει παραπανο ρευμα και θελει να δοσω ρευμα για τον memory controller? Λετε για αυτο να μου κανουν νερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιούνιος 24, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2006 Μηπως φταιει οτι δεν εχω δοσει ρευμα στην cpu? Παρολο που εχω τον οπτερον 165 στα 2700 δεν εχω δοσει παραπανο ρευμα και θελει να δοσω ρευμα για τον memory controller? Λετε για αυτο να μου κανουν νερα?Είναι και αυτό μιά πιθανότητα.Εχεις κάνει έλεγχο σταθερότητας για τη cpu σου σε αυτή την ταχύτητα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Ιούνιος 26, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2006 e να σου πω μέχρι τα 2700 με stock ρεύμα είναι 100 σταθερός και με prime και με snm στα 2800 βγάζει το prime μετά από λίγη ώρα failed ένας από τους 2 πυρήνες και στο snm ο δεύτερος πυρήνας δεν περνάει το fpu test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.