caius_cosades Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2006 Λοιπον τελευταια το PC εχει βγαλει τη πιστη! Και οχι μονο με εχει κουρασει αλλα εχω τρελαθει στα έξοδα.!Αυτη τη φορα χαλασε το mouse!πηρα το mouse σε ένα φίλο μου και στο pc του δούλευε κανονικά... Οποτε υποθετω οτι φταιει η εξοδος απο τη μητρικη για οτι συμβαινει... Δεν ειναι USB το mouse είναι το κλασσικό PS2 νομιζω λέγεταιΞέρω οτι δεν ειναι τρελα έξοδα να παω να πάρω ένα USB mouse(το οποίο σημειωτέον δοκιμασα ενα mouse φίλου και δουλεύει) αλλα εχω τρελαθει στα έξοδα τελευταιως και δεν μου περισσεύουν ούτε γι'αυτο...Επισης να δώσω τη μητρική για εγγύηση μου φενεται υπερβολικο να φαω τετοια ταλαιπωρία...(E-SHOP)εχει κανεις καμια ιδέα του τι μπορεί να φταίει?ευχαριστώ εκ των προτέρων
yanni Ιούνιος 19, 2006 #2 Ιούνιος 19, 2006 Να σου κάνω χειρότερο το δίλημμα για RMA? Μητρική micro ATX μου σταμάτησε να δουλεύει με τις PS2. Την έβγαλα την πήγα στην δουλειά και πριν την πακετάρω για Πλαίσιο, λέω. Δεν το ξανακοιτάω; Δούλευαν κανονικά οι PS2!!!Κλείσε τον υπολογιστή από την πρίζα. Άσε τον λίγη ώρα και ξαναδοκίμασε. Δεν λέω ότι θα καταφέρεις κάτι, αλλά δεν χάνεις και τίποτα.
caius_cosades Ιούνιος 19, 2006 Author #3 Ιούνιος 19, 2006 το είχα σκεφτεί αυτό που λες και είχα αφήσει όλο το βραδυ το pc κλειστό.τελικά μπήκα στο add/remove hardware του control panel, το έκανα uninstall και το επανεκινισα σε safe mode και μου το ξαναέκανε install και δουλεύει κανονικά τώρα! Ευτυχώς!Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για τη βοήθεια Ανακάλυψα ποσο κουραστικό είναι να μπεις στο forum και να στείλεις thread με το πληκτρολόγιο!!:118:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.